!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I co teraz? Nagle pojawia się ta Alma (czy jak jej tam) a ja mam czekać na 11 odcinek do stycznia?:D To są żarty?:D
Dopiero w styczniu?! Ja nie wytrzymam do stycznia:) Już nie mogę się doczekać:D Uwielbiam ten serial!
No ktoś pisał, żę po wyemitowaniu 10 odcinków będzaie przerwa, ale teraz znalzłam coś takiego:
Episode Preview
Sunday, December 3 at 9/8c
"Listen to the Rain on the Roof"
Rain is falling on Wisteria Lane when we catch up with the ladies six months later. A baby on the way and her marriage on the rocks, Gabrielle finds herself with more than she can handle; Lynette tries to embrace her newly extended family, and Orson's mysterious past begins to unfold.
Więc 3 grudnia będzie nowy odcinek chyba;d!
ekhm... to j est powtórka odcinka 1. trzeciej serii... można poznać po tytule i opisie... niestety musimy czekać do stycznia... :((
Tak, to prawda. 10 odcinek "Miracle Song" był niewiarygodny, huśtawka nastrojów względem Arta, pojawienie się Almy, Susan w gabinecie Orsona (jak to się stało, że jej nie przyłapał - to dziwne, że jej się udało, nie w jej typie), intryga Gabrielle, no i Edie rzucająca Mike'a - chamskie, ale dla niej typowe, choć i tak ją lubię.