Widzę że na tym forum wszelkie spojlery, nawet te w których jest ostrzeżenie że są spojlerami, są usuwane i to ekspresowo. Jeden z moich wpisów też został usunięty. Czy ktoś tu nie przesadza? Przecież jak jest napisane spojler albo jest pytanie którego treść zdradza że odpowiedź będzie zawierała spojlery (np. "czy ktos z ogladajacych druga serię mogłby mi powiedzieć co...", itp.) to nie trzeba wchodzić w ten komentarz i czytać wszystkiego. Chyba ludzie którzy oglądają drugą serię też mają prawo podyskutować o serialu i swoich niepewnościach, domysłach itp. dotyczących II serii. Rozumiem, że jeśli nic nie zapowiada spojlera, np. jest to komentarz gdzieś w środku dyskusji i można się na niego natknąć niespodziewanie to może ludziom psuć przyjemność oglądania filmu. Ale jeśli w temacie pierwszego komentarza jest napisane Spojler lub pytanie o II serię to wiadomo że będzie tam coś czego jeszcze nie było w tv, więc jak ktoś nie chce wiedzieć, to niech nie wchodzi i nie czyta. W regulaminie nie znalazłam nic o zakazie "spojlerowania" a zgłaszanie wszystkiego jak leci do usunięcia to dyskryminacja części użytkowników którzy obejrzeli co nieco więcej niż w tv.
też niedawno zadałam pewne pytanie (nie powiem jakie, żeby nie pokusiło kogoś o usunięcie tego wpisu) i na drugi dzień był już zablokowany :// zdziwiło mnie i zastanawiałam się: co ja takiego zrobiłam?! :|
DZIĘKUJĘ TYM, KTÓRZY MI POMOGLI - INACZEJ ZWARIOWAŁABYM Z CIEKAWOŚCI :)