PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117705
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Odkupiłbym chętnie 6 sezon na DVD, za rozsądną cenę :) Może ktoś ma a już go nie cieszy :] ? Pozdrawiam!

mati_5

Phi! Mogę Ci go przesłać ZA DARMO w ramach spóźnionego prezentu wigilijnego.

Jeśli chcesz to uprzedzam, że byłby na dwóch płytach DVD z Tesco (pierwsza: odc. 6x01 - 6x11 a druga 6x12 - 6x23) w dwóch zwykłych kopertach od płyt.

Mój mail to mp9622@st.amu.edu.pl

Napisz jak jesteś zainteresowana.

PS. Oferta dotyczy tylko mati_5!

Dołącze też skromny gratis związany z serialem na płycie.

mati_5

Wybacz za to "Phi!" na początku. Jestem gburem w sieci. Reszta oferty nadal ważna.

michu1945

Hej! Wielki dzięki za propozycje, ale nie interesuje mnie piracka wersja "Gotowych Na wszystko". Kupuje tylko oryginalne wydania ulubionych filmów i seriali, tak by móc się cieszyć pełną okazałością wydania... Gdybym chciał pirata to nie fatygowałbym filmwebowiczów gdyż zasoby internetu są na tyle pokaźne że każdy może sobie z sieci pobrać, lub obejrzeć online [...] :)

Mimo wszystko dziękuję za propozycje, nie często się zdarza, że ktoś chce pomóc drugiemu "ZA DARMO" :)

A tak z czystej ciekawości - posiadasz oryginalne DVD z serialem Gotowe na Wszystko sezony 1-7?

mati_5

[cytat]Wielki dzięki za propozycje, ale nie interesuje mnie piracka wersja "Gotowych Na wszystko".[/cytatu]

Spoko. Nawet dobrze robisz bo wspierasz legalnych dystrybutorów, co jest, coby nie mówić, godne pochwały. Nie to co ja. Brak swoich dochodów odciska piętno na człowieku.

[cytat]posiadasz oryginalne DVD z serialem Gotowe na Wszystko sezony 1-7?[/cytat]

Nie. Wszystkie 187 odcinków mam na dysku przenośnym a płyty zbyt szybko by mi się zarysowały od częstotliwości odtwarzania w DVD.

Zdrowia szczęścia i słodyczy michu1945 Ci życzy!

Natomiast do innych użytkowników: mati_5 nadal poszukuje 6. sezonu, ale nie wersji pirackiej, za rozsądną cenę. Nie chodzi o mnie, więc się zgłaszajcie.