PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117904
6,9 23 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Mam prawie wszystkie odcinki, ciągle je oglądam:) Bree, Lynette, Susan, Gabrielle- one są wspaniałe:D Uwielbiam je:) Pozdro dla wszystkich fanów serialu.

ocenił(a) serial na 10
Jake

oooo matko!!! pożycz!!! :D:D:DD:D:D: też sobie pooglądam! :D:D:D:D

Fluorescent

Kupiłes czy ściągnełeś? Jeśli to drugie to powiedz koniecznie skąd...? Dziękuję z góry.

ocenił(a) serial na 9
Jake

Jeżlei ściągnąłeś z netu to mógłbyś podać stronkę? Bardzo mi zależy :D z góry dzięki

ocenił(a) serial na 10
Jake

Sciągałem, musicie sobie ściągnąć najpierw program LimeWire, wchodzicie na www.limewire.com czy jakoś tak, sciągacie program a potem w tym programie w zakładce video wpisujecie Desperate Housewifes. Przyjemnego oglądanie. Pozdro

ocenił(a) serial na 10
Jake

To ja mam ten program i przeciez on jest do dupy!!! Nie mogłem z niego ani jednego odcinka wskrzesić :) A tu taka zmiana.... Zaraz zobaczę....

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Jake

I jak tam ściąganie odcinków?? Fajnie się ogląda?? Mam nadzieję:) Pozdro

ocenił(a) serial na 10
Jake

Ja tez uwielbiam ten serial i rowniez sciagnelam sobie wszystkie jego odc. z netu

bardzo polecam program emule z moim dosc powolnym internetem sciagam z niego srednio jeden odcinek dziennie POLECAM

ocenił(a) serial na 10
ivgr

No powiem Ci, że jak nie mogłem ściągnąć kiedyś, tak teraz rówinież nie mogę :/ Nie wiem o co chodzi z tym Lime, mam wersję PRO 4.10 i NIC!!! jak nie było tak nie ma...

ocenił(a) serial na 10
Jake

a ja też mam taką wersję i normalnie mi ściąga milmy, teledyski, muze i takie tam...

ocenił(a) serial na 10
Jake

A ludzie spróbujcie jeszcze przez jakieś inne programy ściągnąć te odcinki:0 Bo wszystkie są świetne. A i na YouTube są bardzo fajne filmiki o Desperate Housewives:) Pozdro

Jake

Ja tam gotowe na wszystko ściągam z BearShare