Mam prawie wszystkie odcinki, ciągle je oglądam:) Bree, Lynette, Susan, Gabrielle- one są wspaniałe:D Uwielbiam je:) Pozdro dla wszystkich fanów serialu.
Jeżlei ściągnąłeś z netu to mógłbyś podać stronkę? Bardzo mi zależy :D z góry dzięki
Sciągałem, musicie sobie ściągnąć najpierw program LimeWire, wchodzicie na www.limewire.com czy jakoś tak, sciągacie program a potem w tym programie w zakładce video wpisujecie Desperate Housewifes. Przyjemnego oglądanie. Pozdro
To ja mam ten program i przeciez on jest do dupy!!! Nie mogłem z niego ani jednego odcinka wskrzesić :) A tu taka zmiana.... Zaraz zobaczę....
Pozdrawiam
Ja tez uwielbiam ten serial i rowniez sciagnelam sobie wszystkie jego odc. z netu
bardzo polecam program emule z moim dosc powolnym internetem sciagam z niego srednio jeden odcinek dziennie POLECAM
No powiem Ci, że jak nie mogłem ściągnąć kiedyś, tak teraz rówinież nie mogę :/ Nie wiem o co chodzi z tym Lime, mam wersję PRO 4.10 i NIC!!! jak nie było tak nie ma...
a ja też mam taką wersję i normalnie mi ściąga milmy, teledyski, muze i takie tam...
A ludzie spróbujcie jeszcze przez jakieś inne programy ściągnąć te odcinki:0 Bo wszystkie są świetne. A i na YouTube są bardzo fajne filmiki o Desperate Housewives:) Pozdro