PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117894
6,9 23 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Nie wiem jak wy ale ja czuje się okropnie ... Pozostały już tylko 3 odcinki do końca naszego ukochanego serialu…. krą zbliża się do zamknięcia i nie pozostanie już nic .... ;(( strasznie będzie mi brakowało naszych Desperatek ... [*]

Gagee

Tytuł nie współgra z zawartością. "Tragedia na Wisteria Lane !!" sugeruje jakoby ktoś miał zginąć, lub zginął a ty tylko rozpaczasz [ja też będę to robił ale po 13 maja] nad zakończeniem serialu.

ocenił(a) serial na 9
michu1945

chciałem przykuć uwagę ;D powiedzmy że to mały podstęp z mojej strony ;-D

Gagee

Aaaaa... To spoko.

Gagee

Someone's going to die! (Our best guess: Mrs. McCluskey.)

Źródło:
http://desperate-housewives.tripod.com/id3.html

To tak apropo by dyskusja wróciła na temat a nie skupiała się tylko na mnie.

michu1945

SPOILERY!!!

jest napisane, że może McCluskey, ale czytałam kiedyś, że Marc Cherry obiecał aktorce, która gra Karen, że jej postać nie umrze, to prawda?

Przetłumaczyłam spoilery podane przez micha:

Jedna z kobiet* planuje sprzedać swój dom, ale nie chce, żeby ktokolwiek się o tym dowiedział.
Jedna z kobiet powstrzymuje mężczyznę przed wejściem do sądu przez podłożenie mu noża. (?)
Jedna z kobiet odwiedza mężczyznę w więzieniu.
Katherine odwiedza Wisteria Lane.
Renee i Ben biorą ślub.
Julie rodzi.
Oczekujcie pojednania między Tomem a Lynette - zatańczą ze sobą.
Ktoś umrze!
Będą flashbacki z Mary Alice wprowadzającą się na Wisteria Lane.
Zmarli powstaną... Zobaczymy:
Marthę Huber, Mike'a Delfino, George'a Williamsa (tak się nazywał?), Karla Mayera, Rexa Van De Kampa i pierwszą Juanitę Solis (Mamę Solis).

*czyli głównych bohaterek.

youhaveamessage

Akurat do kobiety, która sprzeda swój dom to najprawdopodobniej Susan, skoro w promo do odcinka 8x21 mówi do Julie, że sprzeda sój dom by pomóc jej wychować dziecko.

michu1945

A co do odwiedzenia mężczyzny w więzieniu to myślę, że może chodzić o Paula.
Nie podoba mi się tylko ten pomysł Lynette i Toma razem. To, co mu robiła ostatnio, całe to "podkopywanie" jego związku było okropne. Nie powinni być razem.

youhaveamessage

Z drugiej strony, znowu wracam do promo przyszłego odcinka, może też chodzić o... Carlosa. W promo Trip sugeruje Bree, że nadszedł czas by powiedzieć prawdę o Gabi. Dlatego też czekam na rozwój wypadków.

michu1945

Tak, tak, możliwe (chociaż nie chciałabym tego :D), ale skoro w finale wystąpi tyle aktorów z wcześniejszych serii, to może będą też chcieli tam wcisnąć Marka Mosesa.

youhaveamessage

Też na to liczę bo w końcu "Będą flashbacki z Mary Alice wprowadzającą się na Wisteria Lane." Przecież sama się tam nie wprowadziła, nie?

youhaveamessage

ja tez slyszalam ze postac Karen nigdy nie miala zostac usmiercona.

stormysoul

Tak. Cherry tak obiecał to aktorce Joosten, tyle, że nie obiecał NIEŚMIERTELNOŚCI dla Karen, nie? McCluskey pod koniec ósmego sezonu ma już 74 lata. Gdy ostatnie minuty odcinka finałowego przeskoczą do czasu jak Lynette jest stara to wątpię by Karen jeszcze żyła do tego okresu. Musiała by mieć stówę na karku a obecnie, jeszcze rzadko kiedy to się zdarza. W spoilerze nie koniecznie może chodzić o to, że ktoś lub coś ją uśmierci, tylko będzie to zgon z przyczyn naturalnych.

michu1945

racja, w przypadku przeskoku czasowego jest to mozliwe.

michu1945

No tak, ale w tych ostatnich minutach nie muszą nawet wspominać o Karen, może po prostu jej nie być.
Mnie się wydaje, że z tym spoilerem chodzi bardziej o to, że ZOBACZYMY czyjąś śmierć, tak jak np. śmierć Chucka albo Mike'a.

ocenił(a) serial na 9
Gagee

Ale się tu rozgadaliście ;P heheh jakie trolle małe ;D nie wiem jak wy ale 20 odc. był do bani nic się nie działo ... totalny zastój ;p

Gagee

Heh... ZNOWU WRACJĄC DO GŁÓWNEGO WĄTKU TEMATU...

Myślę, że większej tragedii, niż śmierć wiadomo kogo z odcinka 8x16 nie zrobią. Chyba, że, puszczając wodze fantazji, Jane wpadnie na ślub Renee i Bena. Będzie chciała zastrzelić Toma, ale Parker ją powali na ziemię. W trakcie szarpaniny oberwie Karen, która i tak już cierpiąc na raka, nie będzie miała nic do stracenia. Jane obezwładnią i wyprowadzą a Karen powie do Toma by był z Lynette. Scenariusz rodem z "żaru młodości", ale będzie tak jak w temacie "Tragedia na Wisteria Lane !!".