PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117711
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

ja najbardziej lubie Andrew Van De Kamp'a (lol) - mozna powiedziec, ze za caloksztalt :)) no i oczywiscie bachorki Lynette :-))

a najbardziej nie lubie Zacha

a WY? :D

ocenił(a) serial na 8
ahcynk

niezły jest ten chłopak, który romansował z Gabriel, moze troche zbyt "idealny" ale da sie to wytrzymac. a co do andrew-kobiety kochają niegrzecznych chłopców :D

ocenił(a) serial na 10
Skarled

Przecież Andrew jest gejem:P ;) Pozdrowionka

Mikimoto_

Andrew nie jest gejem!!! Przecież powiedział księdzu, że tylko tak udawał, żeby wyjść z tego ośrodka, a jeshcze zemści się na matce. To beznadziejny g*****rz i nic z niego porządnego nie wyrośnie...

Kreseczka

A jeśli chodzi o bachorki Lynette, to owshem one są słodkie, ale Lynette głupia, bo nie umie nad nimi zapanować...

Kreseczka

a ja tam lubie Lynette ;)) szczegolnie za druga serie

ocenił(a) serial na 5
ahcynk

a ja lubiłam sado-maso Rex'a - taki ze mnie rex lubie ostry sex :D

Wypasiona_Foczka

z młodego pokolenia lubie córkę Susan Julie, taka fajna zwyczajna dziewczyna i ma dobry kontakt z matką
a Andrew to ja się boje-powiedział przecież że odwali jakiś numer matce kiedy ona sie tego nie bedzie spodziewac-i on chyba jest biseksualistą, bo przecież kiedy całował sie z tym chłopakiem, to skąd mógł wiedzieć, że nakryje go Susan, więc jego uczucia były szczere

ocenił(a) serial na 6
ahcynk

obejrzycie sobie kolejne odcinki drugiej serii, to zmienicie zdanie na temat tego, czy andrew jest gejem...

ocenił(a) serial na 7
veritaserum

chyba raczej sie upewnią ze on jest gejem. Cala ta rozmowa z ksiedzem to przeciez byla bujda, zeby sie od niego w koncu odczepił. Poza tym ten chlopak jest beznadziejny i gdybym byla Bree juz dawno bym mu wpierniczyla lanie za to jego zachowanie.

W sumie te dzieci to jakies takie nie wiem - dziwne? W umie chyba Julie jest ok, a poza tym nie ma z czego wybierac.

nyaa

kurcze... zmienilam zdanie po obejrzeniu 10 odcinka...

teraz lubie tylko bachorki Lynette :PP

chociaz nadal uwazam ze Andrew jest przystojny :))

ahcynk

no andrew to potrafi wkurzyć ale jest całkiem, całkiem...(chodzi mi o wygląd a nie zachowanie :)) ulubiona postać? trudno mi powiedzieć bo zaczęłam oglądać dopiero od drugiej serii ten serial. śmieszny był ten dzieciak i jego parasolka :)

ocenił(a) serial na 10
Gail

Andrew jest gejem, przecież Susan nakryła go z jakimś łebkiem w basenie jak się przytulali i lizali....:)

użytkownik usunięty
Mikimoto_

Jak wy oglądacie serial :/ ?? Andrew jest gejem, poczekajcie na odcinek 10 serii drugiej to tę informację macie podaną jak na dłoni. A wyraźnie było widać, że kiedy dementował księdzu jakoby był gejem, to w rzeczywistości kłamał duchownego ...
Zaraz mi pewnie ktoś powie, ze ta murzynka trzyma w piwnicy swojego męża, który zabił jej syna, za to, ze ten wylał oranżadę na dywan. Jesli by ktoś miał tak pomyśleć, z czym już się spotkałam, to od razu mówie, ze ona ściemniała psychoterapeute, zeby dostać silne srodki na uspokojenie, w piwnicy trzyma swojego syna, który jest niezrównoważony i zamrodował jakąś laskę.
A wracając do teamtu, to bardzo lubię Matthew - śliczny chłopak) oraz Juli ( mądra dziewczyna) :)
Pozdrawiam =)

Ej no wszyscy sa zajefajni:) Susan niekiedy mnie denerwuje z ta jej "niewinnoscia" tak niby ona biedna zawsze ;)
co do tematu czy andrew jest gejem to Bogu dzieki ze na prawde nim nie jest
jest slodziutki i wogule
ps.zachowuje sie tak bo kocha matke :D:D:D

Shizma

Vijo: nie kazdy oglada DH z wyprzedzieniem :))

a Mattew nie jest zły :)

ocenił(a) serial na 10
ahcynk

Julie jest świetna, uwielbiam ją i Susan!

Iwoneczka

Moją ulubiona postacia jest Andrew, widac, ze ma charakterek po matce ^^

użytkownik usunięty
ahcynk

Nie trzeba oglądać z wyprzedzeniem, zeby wiedzieć, ze Andrew jest gejem ;) Przecież pisałam wyżej, zę kiedy mówił księdu, ze nie ejst gejem, to go kłamał, bo nie chciał, zeby ten duchowny wtrącał się w jego życie. A najlepszym sposobme, żeby się od niego odczepił, było stwierdzenie, ze jednak jest hetero seksualistą, a nie homo ...

więc jeszcze raz wyprowadzam z błędu i mówie, że ANDREW JEST HOMO !!! :] co nie zmienia faktu, ze gdyby nim nie był, miałby niezłe powodzenie, ale nie podoba mi się jego charakterek :)
Pozdrawiam =)

użytkownik usunięty

Andrew jest beznadziejny, nie cierpię go, takie osoby jak on to parszywe czubki niewarte określenia "człowiek". Lubię bardzo Julie Mayer, dużo bardziej od Susan.

ahcynk

Najbardziej lubię Julie :) Bardzo pozytywnie nastrajająca postać... Inteligentna, zaradna... Ma zdrowe podejście do swoich rodziców :)Andrew irytuje mnie niemiłosiernie i nie mam żadnych złudzeń, że jest gejem... Do tego jest wyjątkowo wrednym gnojkiem... Danielle to rozpuszczona pannica i nic więcej na jej temat nie mam do powiedzenia... Dzieciaki Lynette są nieznośnie irytujące... Zach to dzieciak z naprawdę dużymi problemami... Ma zadatki na seryjnego mordercę ;) John i Justin to już chyba nie do końca młode pokolenie... W końcu obaj są pełnoletni... Ale z Justina jest naprawdę niezłe ciacho :P A Johna niecierpię... I tyle :P

olka_4

HeHe Ja tez bardzo lubie Julie Mayer )) A nie lubie tych okropnych bachorów Lynette =/