A tym oto serialem gardze najgorzej, jedna rakieta (Longoria) filmu nie czyni...
Jak już napisałem w Twój gust nie uderzam, ale ja na przykład nie oglądam Twojej wielkiej trójki.... Prośba - pisz na forach swojej trójeczki, bo tu długo nie pociągniesz... Narazie!!!
Jakotako, doprawdy... "Zagubionych" oglądam i lubię, "Skazanego na śmierc" niecierpię, a "Herosi" mnie nudzą. Może napiszesz, czemu "Gotowe na wszystko" uważasz za takie okropne?
PB jest spox, HEROES nie oglądam, a LOST -no cóż -taki sobie serialik dla małych dzieci. GOTOWE natomiast to ARCYDZIEŁO. Że Ci się nie podoba -Twoja sprawa. P.S. LOST oglądam -widziałem wszystkie odcinki z dotychczasowych trzech serii, więc wiem, co mówię. Ty pewnie GOTOWYCH nie oglądałeś w ogóle, jak wnioskuję. :|
jakotako jetes zalosny/na bo na kazdym jednym forum ojakims serialu piszesz prawie to samo...
To banalne...
uwazam serial za prostolinijny, o glupotach jakichs, naprawde denerwujace sa teksty, a krytykuje serial na tym forum, bo chcialem sobie tu poczytac co ludzie widza w tym pozal sie boze przeboju, niestety- jakies dziwne macie gusta, ale ok wasza sprawa, ogladajcie co chcecie.
na forum dotyczacym serialu jednego napisalem ze ten serial jest gorszy od innych, a wiec temat na forum jak kazdy inny, ale ze mi sie nie podoba to juz zle...
dajcie sobie spokoj, serial mi sie nie podoba i juz, jesli wam sie nie podoba moj temat na forum, to nie odpsujcie...
thnx i pozdr.
LOST, HEROES to największe badziewia na świecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dwa beznadziejne seriale. Same debilne teksty. Zdjąć je z ramówki! :P:P:P
Desperate Housewives wymiata!