PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 118169
7,0 25 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

A tym oto serialem gardze najgorzej, jedna rakieta (Longoria) filmu nie czyni...

ocenił(a) serial na 10
jakotako

Jak już napisałem w Twój gust nie uderzam, ale ja na przykład nie oglądam Twojej wielkiej trójki.... Prośba - pisz na forach swojej trójeczki, bo tu długo nie pociągniesz... Narazie!!!

Koziorozec3

Ludziom naprawdę się nudzi, juz nie mają co robić i zaśmiecają fora by zdenerować innych. Załosne.

użytkownik usunięty
Fiola

Naprawdę. Żałosne posty i prawdopodobnie żałosny ich twórca.

użytkownik usunięty
jakotako

Jakotako, doprawdy... "Zagubionych" oglądam i lubię, "Skazanego na śmierc" niecierpię, a "Herosi" mnie nudzą. Może napiszesz, czemu "Gotowe na wszystko" uważasz za takie okropne?

jakotako

PB jest spox, HEROES nie oglądam, a LOST -no cóż -taki sobie serialik dla małych dzieci. GOTOWE natomiast to ARCYDZIEŁO. Że Ci się nie podoba -Twoja sprawa. P.S. LOST oglądam -widziałem wszystkie odcinki z dotychczasowych trzech serii, więc wiem, co mówię. Ty pewnie GOTOWYCH nie oglądałeś w ogóle, jak wnioskuję. :|

ocenił(a) serial na 10
Davus

jakotako jetes zalosny/na bo na kazdym jednym forum ojakims serialu piszesz prawie to samo...
To banalne...

ocenił(a) serial na 1
jakotako

uwazam serial za prostolinijny, o glupotach jakichs, naprawde denerwujace sa teksty, a krytykuje serial na tym forum, bo chcialem sobie tu poczytac co ludzie widza w tym pozal sie boze przeboju, niestety- jakies dziwne macie gusta, ale ok wasza sprawa, ogladajcie co chcecie.
na forum dotyczacym serialu jednego napisalem ze ten serial jest gorszy od innych, a wiec temat na forum jak kazdy inny, ale ze mi sie nie podoba to juz zle...
dajcie sobie spokoj, serial mi sie nie podoba i juz, jesli wam sie nie podoba moj temat na forum, to nie odpsujcie...
thnx i pozdr.

ocenił(a) serial na 10
jakotako

LOST, HEROES to największe badziewia na świecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dwa beznadziejne seriale. Same debilne teksty. Zdjąć je z ramówki! :P:P:P
Desperate Housewives wymiata!

użytkownik usunięty
Mara_2

HEJ! HEJ! HEJ!

To, że Jakotako zachowuje się jak zachowuje, nie oznacza, że musisz obrażac te dwa seriale. Nie lubię "Herosów", ale "Zagubionych" bardzo cenię. Uważam jednak, że "Gotowe na wszystko" to najlepszy serial, jaki kiedykolwiek powstał.