Ale dlaczego ?? Serial jest zdecydowanie odważny w porównaniu ze wszystkim co puszczali do tej pory w polish tv - choćby wątek Andrew. Wiele zagadek i tajemnic sprawia, że trudno się oderwać od telewizora. Jest to w dodatku serial o wiele inteligentniejszy od choćby kretyńskich polskich tasiemców, ktore są już skierowane chyba tylko do sprochnialych babc. Charakterystyczne postacie dopelniaja tylko niesamowity klimat, takze kazdy watek oglada sie z wielka checia. Czy wspomnialem juz o masie humoru?
Zgadzam się z Tobą - serial choć oglądam go od niedawna bardzo mnei wciągnął, zabawny, sympatyczny, jest w nim dużo wątków i wiele świetnych przygód bohaterów. Dobrze nakręcony, każdy odcinek niesie w sobie jakąś treść, świetna narracja no ogólnie super! I rzeczywiście znalazł wielką "rzeszę" widowni zarówno wśród młodzieży i ludzi dorosłych. Niech twórcy takiego kitu jak "moda na sukces" biorą przykład z twórców Gotowych, bo to jest prawdziwy serial a nie stary mydlany tasiemiec który chyba nawet już nei ma żadnej widowni, bo ciągnie się już 19 lat.........:////// Gotowe są the best!!pozdrawiam wszytskich fanów :)))))
I ja sie zgadzam chociaż moi rodzice chyba za bardzo nie bo sa wręcz oburzeni ilością...seksu. A już tym bardziej tego wątku o gejach chociaz dla mnie to jest spoko.Pieje sie z nich bo niech mi każą jeszcze zamykac oczy na tych sceanch.Jasne bo ja nie wiem jak sie dzieic robi:D Uwilebiam ten serial!