PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117715
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Jak ktoś chce wiedzieć to niech tu wejdzie

Kiedy trzeci sezon będzie w Polsce tego niestety jeszcze nie wiadomo. W USA pierwsze odcinki mają być wyemitowane na przełomie września i października, więc nam przyjdzie jeszcze troche poczekać.

"Ogólnie rzecz biorąc trzeci sezon ma dotyczyć przede wszystkim tajemnicy Orsona. Jak na razie nie wiadomo jaki jest jego sekret, ale na pewno nie ukrywa on niczyjego ciała w skrzyni na zabawki, ani chorego psychicznie syna w piwnicy. Podobno w jednym z odcinków wygłasza on długi monolog o tym jak zabił jednego ze swoich pacjentów nitrogliceryną.

Susan dalej będzie taka niezdarna. Dzieci Lynette niegrzeczne.A Edie ciągle będzie nienawidzieć Susan.

Sezon trzeci będzie zawierał więcej interakcji pomiedzy desperatkami. Mike przeżyje, ale nie bedzie taki jak dawniej. (Ciekawe co to znaczy, może straci pamięć?) Problemy małżeńskie Lynette ciągle będą się rozwijać dzięki córce Tom'a. Lynette nie bedzie pracować, ale też nie będzie siedzieć w domu z dziećmi. Nora i Kayla będą w pobliżu. Siódmy odcinek serii pokaże duży zwrot akcji."

3x01

"Lynette jest sfrustrowana, gdy zaproszony na przyjęcie urodzinowe Parkera clown chce wiecej pieniędzy, bo dzieci chciały mieć zrobione zwierzątka z balonów. Edie pokazuje starszej parze dom do wynajęcia na Wisteria Lane. Potem pokazuje dom Paula Younga parze gejów. Gabi i Carlos szukają Xiao - Mai, która uciakła. Kayla skarży się, że Lynette ją rani. Potem dzwoni do Tom'a by powiedziać, że w domu w którym mieszka z mamą zapsuł się prysznic... już któryś raz w tym tygodniu. Czy Kayla próbuje naklonić Tom'a by spędzał więcej czasu z nią i Norą?

Bree odwiedza doktora, z powodu niepokojecego doznania jakie miała podczas sexu ze swoim narzeczonym (?!?) Orsonem. Doktor informuje ją, że to co przeżyła to byl orgazm. Bree zdaje sobie sprawę, że nigdy wcześniej nie miała orgazmu"

(To musi być rewelacyjna scena i całkowicie pasujaca do naszej perfekcjonistki.)

"Mike jest w śpiaczce przez sześć miesiecy. Susan jednak nie traci nadziei, nawet gdy lekaże mówią, że takowej może nie być"

3x02

"18 letni Austin wprowadza się do swojej ciotki Edie. Chłopak został wyrzucony ze szkoły za złe zachowanie. Juli uważa, że chłopak jest atrakcyjny. Bree i Orson biorą ślub !!! Fern - ciotka Bree wznosi toast. Carlos jest zfrustrowany z powodu braku kobiety. Gabriele przekupuje kelnera by ten sprawił, że Carlos stanie się zazdrosny. Gabi i Carlos wynajmuja mediatora w swojej sprawie rozwodowej, a ten powoli robi się zdenerwowany nie mogąc słuchać kto co weźmie z majatku. Susan odkrywa, że facet w śpiaczce, za którym płakała to wcale nie Mike! "

Wszystkie te informacje pochodza z magazynu TVGuide.

Zapowiada sie kolejny ciekawy sezon. ja juz nie moge się doczekac, gdy zobacze te odcinki.

Czytałam też gdzieś, że w końcu Bree będzie szczęśliwa, ale nie jestem pewna czy to wogóle możliwe skoro zostanie żoną Orsona.

Aha, zapomniałam dodać, że akcja pierwszego odcinka będzie się rozgrywać w pół roku po tym co widzieliśmy ostatnio.

ocenił(a) serial na 10
Mara_2

hmmm....Orson. Zobaczymy co z tego będzie. OBY BYŁO ZABAWNIE(jak np. w początku 1 serii) i tak dalej tajemniczo.Ale to co tu jest napisane jakieś dziwne... Zobaczymy!

ocenił(a) serial na 10
Mara_2

jest troche dziwne, znalazłam to dzisiaj :)

ocenił(a) serial na 10
Mara_2

Mam pytanie. Jak wy myślicie czy Gaby rozwiedzie się z Carlosem??? Bo jest tylko napisane, że wynajeli mediatora w sprawie rozwodowej. JA myśle, że sie nie rozwiodą.

ocenił(a) serial na 10
tom_26

Kurde nawet tego nie czytam, choć strasznie mnie kusi.... Ale nie! Nie pisz już więcej co będzie, przecież DH z tego słyną, że potrafią zaskakiwać.... :)

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
Mara_2

co to za Orson?? Pierwsze słyszę. Mógłby mi ktoś podać imię i nazwisko aktora odgrywającego tę rolę? Byłabym wdzięcznia;)

lost_15

Orsona gra Kyle MacLachlan.
Co do tych wiadomości to wygląda nawet ciekawie, ale z tą Bree to już przegiecie. Babina faktycznie ma pecha do facetów :p

Albertino

Hehe, tak przypuszczałam, że Xiao-Mei da nogę! trochę się jej nie dziwię:P Ale może jej poszukiwania połączą Carlosa i Gaby.
Czytałam jeszcze, że Andrew zostanie znaleziony w schronisku dla bezdomnych.

msgamgee

Ciekawe za to jest gdzie Mike się podziewał przez 6 miesięcy o.0