PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117715
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Jestem wielkim fanem tego serialu i śmiało moge napisać że ostatnio moje życie toczyło się od czwartku do czwartku , lecz nie moge zrozumieć dlaczego scenarzyści wymyślili tak niedopowiedziany koniec , być może jest to przedsmak 2 sezonu , hmm .. kto wie . Ja obstawiam że po wejściu do domu Mike opowiedział o wszystkim Zackowi , a ten odłożył broń i przytulił się do niego , a jak wy myślicie ?

ocenił(a) serial na 10
Alexanderrr

też myślę że końcówka taka dziwna... nic nie wiadomo do końca...
oby Zack nie zabił Mike'a - a ja się boję że Zack jednak nie uwierzy mu ...
I jeszcze mnie zastanawie co się stanie z Gabrielle...
POZOSTAJE NAM CZEKAC ALBO ŚCIĄGAC Z NETU ... :D:D:D:D

ocenił(a) serial na 10
AnnNaBella

Gabrielle pewnie ułoży sobie życie z Johnem . Myśle że Zack nie zabije Mike'a , w końcu to jeden z popularniejszych bohaterów serialu , więc myśle że scenarzyści nie będą chcieli go uśmiercać .

Alexanderrr

mi sie też wydaje że zack nie zabije mike'a, (chociaż była by to 6 śmierć w serialu, a scenarzyści coś lubią śmierć) i sądze, że nie powie mu ze jest jego ojcem. a co do gabrielle to napewno nie bedzie z johnem, on dla niej jest poprostu za biedny, a ona kocha tylko siebie i pieniądze, chyba bedzie próbować wrócić do carolsa

Alexanderrr

Nie wiem, pierwszy odcinek drugiej serii mam na kompie, zacznę jutro ściągać drugi. Chyba się jeszcze nie zdarzyło, żeby u nas w Polsce puścili jakiś serial od początku do końca, bez co najmniej rocznej przerwy. Jutro sobie zobaczę, co się stało.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
Alexanderrr

Poczekamy,to zobaczymy co będzie dalje:P Słuchajcie, chyba w Polsacie puszczą niedługi drugą serię??Jak myślicie??

ocenił(a) serial na 10
katasia1

No druga seria już niedługo , chyba w marcu . Wiem że jest wiele sposobów by przekonać się jak to się wszystko skończyło np. ściągnąć z e-mula ale ja sobie poczekam , jakoś przeżyje .Pzdr.