ale sie działo w dzisiejszych dwuch odcinkach... młody jest biseksualistą i jest złyy czemu on jest taki zły troche jak na moje oko jest zabardzo zły z tym gejem zeby wyjść z tej szkoły przetrwania to rozumiem ale potem to co księdzu gadał wcielony szatan po ojcu :D
Za co on tej matki tak nienawidzi, przecież ona dla niego chce jak najlepiej(chociaż czasem aż za bardzo).Juz sie boje co bedzie w następnych odcinkach.DH rulez ;)
Pomocy!!!!!!!! niech mi ktos opisze co sie działo wczoraj w tych dwóch odcinkach bo nie oglądałam!!!!!!!!!!Prrroszę!
no próbuje byc dobra az nawet za dobra jest, a on taki zły , az szkoda jej napewnoe takie cos jej wywinie ..."rzowali jej to cały jej swiat" nie miło tak...sie bedzie działo
i Znowu ten motyw biedna Bree-ten syn ją wykończy,żal mi jej.Mam nadzieje że jej losy potoczą sie dobrze.
no on ją przytulił i sie szyderczo usmiechał wiec mi sie wydaje ze z tą wiadomoscią ze koles niepopełnił samobójstwa moze jakos wykorzystac ...
No właśnie, chyba znalazł haka o którym tyle mówił... Ciekawe jak będzie chciał ją pogrążyć...
Hmmm zastanawiam się, dlaczego usunięto mój post :-/ W poprzednim jest pytanie, jak Andrew bedzie chciał pogrążyć Bree, więc odpisałam na temt, a tu "wpis został usunięty ..." Jeżeli chodzi o spoilery czy coś, to przecież każdy pisze spoilery ...
Zresztą jak chcecie to se usówajcie ... :-/
Pozdrawiam =)
widocznie komus to baaaardzo przeszkadza, skoro kazdy spoiler dlugo sie nie utrzyma na tym forum :///
Bo gdyby tak nie było, to usunięto by większość postów, ze spoilerami, a jak widzisz większość takich postów nadal jest na swoim miejscu ...