PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117715
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

ZNÓW po jednym odcinku ?

użytkownik usunięty

nie są to potwierdzone informacje, ale słyszałem plotę jakoby od 30 marca Gotowe znów emitowane byłyby po jednym odcinku, a zamiast drugiego rozpocznie się emisja polskiej edycji 'Chcę być piękna' . Coś mi to nie do końca gra ze sobą bo myślałem, że te programy to domena TV4 ale poczekamy, zobaczymy...

ocenił(a) serial na 10

to prawda. od 30 marca będzie jeden odcinek tygodniowo, ale to było oczywiste że tak będzie. muszą zwolnić z emisją bo przecież w USA było dopiero 16 odcinków 2. sezonu więc jakby dalej pokazywali po dwa odcinki to byśmy prześcignęli ABC co oczywiście nie jest możliwe.

http://www.telemagazyn.com.pl/?p=1&dzien=2006-03-30&godzina=18&nadawca=0&kategor ia=0&x=53&y=16 [www.telemagazyn.com.pl/ ...]

ocenił(a) serial na 10
Andy_20

O żesz, a ja już się rozkręciłam... ale mus to mus.

No niestety... life is brutal ;P To było podejrzane, że Polska tak dogania USA. To się nie miało prawa tak dalej ciągnąć :( Znowu tydzień czekania na następny odcinek - nie 5 minut reklam :)

użytkownik usunięty
Kreseczka

ja sobie wyliczyłem że nawet puszczając po 2 odcinki nie dogonilibysmy stanów, ale teraz to już i tak nie ma znaczenia ;]

Może jak miesiąć było po dwa odcinki, teraz będzie miesiąc po jednym i może znowu po dwa, co? ;P Dobra, żartuję :)

Ja tam wole zeby bylo po jednym odcinku, jak za szybko wszystko przeleci to przeciez na nastepna serie bedziemy musieli czekac do wrzesnia ! :/ wole teraz po jednym i jakos dotrwam do tego wrzesnia, a nie skonczy sie w kwietniu i potem wyczekiwanie .. :/ :)

ocenił(a) serial na 8
aDa_

Zgadzam sie,chce żeby Gotowe trwały jak najdłużej ale ciężko sie bedzie przestawić na 1 odcinek tygodniowo.Jak myślicie,jest jakaś szansa żeby puścili u nas 3 sezon we wrzesniu?Mam nadzieje że tak,wkońcu 2 kupili bardzo szybko

ocenił(a) serial na 10
_malena_

a jakim niby cudem mają puścić 3. sezon we wrześniu skoro w USA sezon 3 będzie miał premiere na przełomie września i października 2006?

najwcześniejszym terminem w jakim zobaczymy sezon 3 jest styczeń 2007.

Andy_20

Może Polsat dopłaci trochę grosiwa i Gotowe będą leciały w Polsce w tym samym czasie co w USA...

ocenił(a) serial na 10
Kreseczka

Wątpie w to...Jeszcze raz powtórzą cały serial od początku na wakacjach a potem od września pewnie puszczą jakiś inny amerykański hicior-może doczekamy sie w końcu 2 sezonu "chirurgów"-kto wie:) Pozdrawiam fanów Gotowych.