Jak mogli zrobić z półtora godzinnego odcinka tylko 40 minut!!! :
top jest wlasnie polsat i taka ejst prawda z ejak leci naprawde dobry serial to lipa z emisja ale mode na sukces to by 24 h puszczali
Własnie !!!! To wkurzające !!! W tym kawałku, który nie został wyemitowany tak sporo według mnie istotnych rzeczy się zdarzyło ! Dlaczego wszyscy nie mieli szansy tego zobaczyc ?? !! To przesada, na szczęscie mam DH z neta i obejrzałem tą część ... współczuje tym co nie mogli ...
ja też miałam szczęście obejrzec półtoragodzinny odcinek :)
a na czym sie skonczyla "polsatowska wersja"?
ej ale o co chodzi? w czwartek były dwa odcinki, poza tym na końcu drugiego pisało "to be continued" więc następną część tego odcinka pewnie wyemitują potem :) ale nie za tydzień, bo za tydzień nie będzie gnw, pewnie po wakacjach, ale cóż...
no powiedzcie mi wlasnie ktory to jest odcinek ktorego juz nie pokazali bo chce se sciagnac ;p
ostatni odcinek w czwartek ;) dzieki wszystkim za spowodowanie u mnie zawalu, jush myslalam ze go nie puszcza, ciekawe jak czytaliscie ten program , ze nie zauwazyliscie? :P
Ano rzeczywiscie jest!!!!!! :D Czyli Polsat ma jednak serce i nie pozostawi nas bez wyjasnienia kilku spraw. Thanks God :D
Gdzie mozna sprawdzić czy jest???Bo w tym programie:
http://www.telemagazyn.pl/?p=1&dzien=2006-07-13&godzina=18&nadawca=0&kategoria=0 &x=51&y=18 [www.telemagazyn.pl/?p=1...]
nie ma
Wejdz sobie tutaj i na pewno znajdziesz :]
http://tv.wp.pl/index.html [tv.wp.pl/index.html]
"ciekawe jak czytaliscie ten program , ze nie zauwazyliscie? :P" mam gazete z programem kupioną tydzień temu w której pisze że będzie "fala zbrodni" i możliwe że fala krytyki, gróź i próźb ich jednak skłoniła do do zmiany zdania i puszczenia ostatniego odcinka.
mam to samo w programie, ale ostatnio co innego tam pisze a co innego eci w tv. i to nie tlyko na polsacie
Dzisiaj będzie ostatni odcinek!!!!!
Rano była reklama. Mają puścić ostatni odcinek o 22.25!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na tej stronie co podaliście pisze,że dzisiaj o 22:30 będą gotowe na wszystko i będą trawały godzinę - do 23:30,a z tego co pamiętam mówiliście,że ostatni odcienek jest odcinkiem dwugodzinnym.....czyli jest tak,że w zeszłym tygodniu była pierwsza część ostatniego odcinka w tym tygodniu druga?bo już nie cnie jarze...
NIestety tez miałam gazetę (a nawet 3!!!) w ręku, w której "fala zbrodni" miała być, a nie ostatni odcinek "gotowych...". Juz myslalam,ze tzreba bedzie czekac, do nastepnego sezonu!!! A tu prosze Polsat jednak się zlitował, a może wystraszył niezadowolnych fanów i ostatni odcinek dziś puści. Jest good ;]