PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117715
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Jak mogli zrobić z półtora godzinnego odcinka tylko 40 minut!!! :

ocenił(a) serial na 8
Mara_2

beznadzieja:/

ocenił(a) serial na 10
Plastyk_ys_fantastyk

top jest wlasnie polsat i taka ejst prawda z ejak leci naprawde dobry serial to lipa z emisja ale mode na sukces to by 24 h puszczali

ocenił(a) serial na 10
JohnnY_3

Własnie !!!! To wkurzające !!! W tym kawałku, który nie został wyemitowany tak sporo według mnie istotnych rzeczy się zdarzyło ! Dlaczego wszyscy nie mieli szansy tego zobaczyc ?? !! To przesada, na szczęscie mam DH z neta i obejrzałem tą część ... współczuje tym co nie mogli ...

Mara_2

ja też miałam szczęście obejrzec półtoragodzinny odcinek :)
a na czym sie skonczyla "polsatowska wersja"?

Sharis

Chyba jak Tom powiedział Lynette w szpitalu, że ma dziecko z inną kobietą. Ale nie jestem pewny :)

użytkownik usunięty
Mara_2

ej ale o co chodzi? w czwartek były dwa odcinki, poza tym na końcu drugiego pisało "to be continued" więc następną część tego odcinka pewnie wyemitują potem :) ale nie za tydzień, bo za tydzień nie będzie gnw, pewnie po wakacjach, ale cóż...

Mara_2

hej, a może ktoś wie skąd sciągnąć tę dwugodzinną edycje??

ocenił(a) serial na 10
TomeCek

W każdym programie do ściągnia - np. Bearshare, właśnie w nim ściągam.

Gregory_4

a co wpisales w tym programie bo ja nie moge znalezc ;/

ocenił(a) serial na 10
ewa_dnb1___

no powiedzcie mi wlasnie ktory to jest odcinek ktorego juz nie pokazali bo chce se sciagnac ;p

Mara_2

ostatni odcinek w czwartek ;) dzieki wszystkim za spowodowanie u mnie zawalu, jush myslalam ze go nie puszcza, ciekawe jak czytaliscie ten program , ze nie zauwazyliscie? :P

ocenił(a) serial na 10
aDa_

Ano rzeczywiscie jest!!!!!! :D Czyli Polsat ma jednak serce i nie pozostawi nas bez wyjasnienia kilku spraw. Thanks God :D

ocenił(a) serial na 8
Adulka_2

Gdzie mozna sprawdzić czy jest???Bo w tym programie:
http://www.telemagazyn.pl/?p=1&dzien=2006-07-13&godzina=18&nadawca=0&kategoria=0 &x=51&y=18 [www.telemagazyn.pl/?p=1...]
nie ma

ocenił(a) serial na 10
_malena_

Wejdz sobie tutaj i na pewno znajdziesz :]

http://tv.wp.pl/index.html [tv.wp.pl/index.html]

ocenił(a) serial na 10
aDa_

"ciekawe jak czytaliscie ten program , ze nie zauwazyliscie? :P" mam gazete z programem kupioną tydzień temu w której pisze że będzie "fala zbrodni" i możliwe że fala krytyki, gróź i próźb ich jednak skłoniła do do zmiany zdania i puszczenia ostatniego odcinka.

MikeXP

mam to samo w programie, ale ostatnio co innego tam pisze a co innego eci w tv. i to nie tlyko na polsacie

ocenił(a) serial na 10
Mara_2

Dzisiaj będzie ostatni odcinek!!!!!

Rano była reklama. Mają puścić ostatni odcinek o 22.25!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jack_the_Ripper

a wiecie czy moze kreca kolejną serie, czy to juz koniec?

ocenił(a) serial na 9
rejczel

oczywiście że kręca od zeszłego weekendu :)

ocenił(a) serial na 10
Aintha

na tej stronie co podaliście pisze,że dzisiaj o 22:30 będą gotowe na wszystko i będą trawały godzinę - do 23:30,a z tego co pamiętam mówiliście,że ostatni odcienek jest odcinkiem dwugodzinnym.....czyli jest tak,że w zeszłym tygodniu była pierwsza część ostatniego odcinka w tym tygodniu druga?bo już nie cnie jarze...

Aintha

NIestety tez miałam gazetę (a nawet 3!!!) w ręku, w której "fala zbrodni" miała być, a nie ostatni odcinek "gotowych...". Juz myslalam,ze tzreba bedzie czekac, do nastepnego sezonu!!! A tu prosze Polsat jednak się zlitował, a może wystraszył niezadowolnych fanów i ostatni odcinek dziś puści. Jest good ;]

użytkownik usunięty
Mara_2

ale wy jesteście śmieszni, mówiłem że napis "to be continued" oznacza że odcinek rozbito na dwie części, dzisiaj wyemitowano drugą, nic nie trzeba było ściągać!