PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117715
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

witam jak wieszkscosc tutaj ejstem fanem DH... ale neistety zaczelem ogladac dopiero tak od poczatku 2 serii... moglibyscie mi strescic co bylo w pierwszej? zwlaszcza interesuje mnie watek mary alice young...

ocenił(a) serial na 10
mariusz9191

18 września wychodzi DVD z sezonem 1. Cena 169zł więc polecam.

użytkownik usunięty
Andy_20

Nie no nie będę taki i ci streszczę. Susan rywalizowała o względy Mike'a z Edie, przez co nieustannie wpadała w jakieś zabawne sytuacje. Bree początkowo starała się ukryć, że Rex chce się z nią rozwieść. W międzyczasie zaprzyjaźniła się z Georgem. Lynette była sfrustrowana życiem w domu, czego omal nie przypłaciła załamaniem nerwowym. Ostatecznie podjęła znowu pracę. Gabrielle ukrywała swój romans z Johnem, jednak ostatecznie chłopak wyznał prawdę Carlosowi. Wszystkie 4 krok po kroku odkrywały tajemnicę śmierci Mary Alice. Jest to wyjątkowy skrót, chyba najogólniejszy z możliwych, ale uważam, że wystarczy, byś się rozeznał.

ocenił(a) serial na 10

a co bylo wlasnei ta tajemnica smierci mary alice young?

ocenił(a) serial na 10
mariusz9191

Zabiła się w momencie jak jedna z bohaterek(pobocznych) taka wścibska babka szantażowała Marry Alice, potem Paul Young zabił tą babkę za to, że szantażuje. A szantażowała ją tym, że wiedziała jakoby ona Mary Alice zabiła prawdziwą matkę(ćpunkę) Zacka Younga(tego świra w okularach). No i widzisz ten Zack teraz zabił swojego dziadka, który to był ojcem PRAWDZIWEJ matki Zacka(ćpunki) Jak zrozumiałeś to dobrze bo już się sam zacząłem gubić... :)