PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117515
7,1 19 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

final

ocenił(a) serial na 10

no i obejrzalam odcinek finalowy... i w sumie nie wiem jak go ocenic... czegos mi zabraklo... ale nie mam pojecia czego... ale Bree jak zwykle najlepsza ;d;d;d

groszekk

sluchaj bo juz sie pogubilam: to byl w koncu odcinek jak one wszystkie sprowadzaly sie na wisteria lane, czy ciag dalszy 22 odcinka?

ocenił(a) serial na 10
ahcynk

to byl odcinek jak one sie wprowadzily tam, ale tez byl ciagiem dalszym 22

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
groszekk

grrr... a sluchaj, czy to prawda, ze ta kochanka zaszla z Tomem w ciaze?

ocenił(a) serial na 10
ahcynk

ta kochanka to sprzed lat, chyba jedna noc z nia spedzil czy jakos i sie okazalo, ze ma Tom ma jedenastoletnia corke

użytkownik usunięty
groszekk

Mi sie jeszcze odcinek nie ściągnął, bo dla mojego kompa ściągnięcie 700 mb to wysiłek nie z tej ziemi :P

SPOILER !!!!!!!

Ale mam pytanie, bo Tom ma tą córkę nie. Czy kiedy on był z tą kochanką, był już mężem Lynette? Chyba nie ... W ogóle ta kochanka, jak widziałam na abc, to wygląda i zachowuje sie jakby wyszła z zakładu dla obłąkanych, zeby nie powiedzieć z psychiatryka ... Jezeli ona przez 11 lat sama wychowywała tą dziewczynkę, to ja współczuje temu dziecku ...
I o ile dobrze zrozumiałam, to ta kochanka sie gdzies tam wprowadziłą niedaleko nich ... Se Tom dziecek narobił :P
FGS :P Pzdr

ocenił(a) serial na 10

no z tego co zrozumialam to poznal ta kobiete zanim zostal mezem Lynette i tak wprowadzi sie blisko nich

ocenił(a) serial na 9
groszekk

finał świetny, lepszy od zakończenia 1 sezonu. dobrze że zabili mettwew tylko szkoda że nie z hukiem, bo tak jakoś głupio to wyglądało po 5 minutach przyjechała antyterrorka i go po cichu załatwili. mogli troche sensowniej to nagrać

ocenił(a) serial na 9
strzelba

mam pytanie czy ktoś zna tytuł tego kawałka co zaczyna sie około 23 minuty 25 sekundy filmu jak bety na policji mówi ze kurtka należy do matthew

ocenił(a) serial na 10
strzelba

to nie jest żaden "kawałek" tylko część ścieżki dźwiękowej która została napisana specjalnie do tego serialu.

ocenił(a) serial na 9
Andy_20

tak ale tytuł jakiś mają takie kawałki, ktos co to stwozył dał temu jakiś tytuł a nie nazwał np. "muzyczka nr 14823" i wstawił to do filmu

ocenił(a) serial na 10
strzelba

niekoniecznie. ten motyw muzyczny bardzo często pojawia się w DH. soundtrack z tymi motywami nie wyszedł więc po co nadawać tytuły prostym motywom muzycznym? i co więcej tym które pojawiają sie w każdym odcinku?

użytkownik usunięty
freezz

Zabili Matthew :o !!!! ;(;( jeju .... ;(
A mam jeszcze jedno pytanie :P Na trailerze do tego odcinka Gabrielle mówiła taka przerażona "Carlos is dead" i co w związku z tym ... bo mnie zżera ciekawość :P

ocenił(a) serial na 10

genialne zakończenie!!!

po tylu beznadziejnych wpadkach w innych serialach /naczelny przykład miernoty - zakończenie "prison break"/, w Desperatkach każda minuta jak zwykle cenna, a każdy dialog na wagę złota!

Gabrielle mówi "Carlos is dead", myśląc że on jest dead:-) bo w miejscu, w którym miał być, ginie jego kumpel, który tam się pojawił za Carlosa, bo Carlos w tym czasie bzykał się z obłudną kreaturą Chao Mei...ale Gabrielle wie jak wziąc sprawy w swoje ręce:-)!

Najlepsza jak zwykle Bree - które w trzeciej serii znowu psychopata się trafi,

jednym słowem super zakończenie niesamowitej drugiej serii i masa wątków do poprowadzenia w kolejnej!

ocenił(a) serial na 10
lukasz_mrozekk

oglądałem ostatni odcinek i chyba nikt nie ma wątpliwości ze do psychiatryka Bree juz nie wroci. po tym jak obroniła Danielle...

ocenił(a) serial na 10
daniel1301

szkoda mi tylko Mike'a i Susan. Ciekawe czy przezył? pewnie tak...

daniel1301

przezyl przezyl bo w jakims wywiadzie mowil, ze jak czytal scenariusz to bedzie wiecej Mike'a w 3serii niz w poprzedniej :-)