PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117899
6,9 23 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

ona jest świetna po prostu super jakie sceny z jnią najbardziej przypadły wam do gusty??

Desperate

Właśnie miałam dodać taki sam temat tyle, że o Bree... Ale nie chcę wyjść na zgapiaczkę ;)
Wshystkie akcje Gabrielle są świetne. Chyba nic nie przebije koshenia trawki ;P

ocenił(a) serial na 10
Desperate

też tak sądze ale teraz wszystkie sceny zazdrości o siostrzyczke są zajebiste krótko mówiąc miss julie nie oglądałem jeszczwe epoki2 ale myśle że fajna jest

użytkownik usunięty
Desperate

Fajne było, jak weszła do kościoła, szukała tej siostry Mary, pokazała ją palcem i: "You!!! Where is my husband?"

ocenił(a) serial na 10

a tak apropo gabbi...http://wiadomosci.onet .pl/1303305,69,item.html całkiem fajny pomysł :P

ocenił(a) serial na 10
Desperate

A jak podziedziała mężowi : "skad wiesz, ze to twoje dziecko ?!", ale do Susan jak opowiadała jak uciekała przed Zack'iem ; " dobrze, ze miałaś płaskie buty" jednak kosiarka wymiata !!!

Ps. buziaczki ;D

ocenił(a) serial na 10
Sylwusia

a pamietacie jak kupiła sobie tą niebieską kiecke i na siłe chciała się w nią zmieścić? jak ten stary ogrodnik z kombinerkami majstrował przy zamku?:D:D dobre to było :D:D

a tak poza tym to wszyscy macie racje-kosiarka superowa rzecz :D

pozdro:*

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

fajne było jej zmieszanie jak ogrodnik powiedział do carlosa nie dziwi cie ze was trawnik cos tam cos tam oj ten wzrok