matko po co z taa pompa mi tu w tv leci ze wracaja na ekran i to i tamto a mogli powiedziec ze powtorki boze przeciez mialy byc nowe odcinki !!!!
Taa, ciągle mówili że teraz powtórki a na jesień nowe odcinki. SŁUCHAJ UCHEM A NIE BRZUCHEM!
nic dziwnego że źle zrozumiałaś, od razu widać że twój poziom inteligencji jest "nieco" niższy niż przeciętny :P
o jejku bez przesady. to, że źle usłyszała to nie znaczy, że jest idiotką. ludzie macie jakieś problemy. kochajmy się, a nie wyzywajmy! naprawdę przesadzacie.
Patrz co jest komentowane, nie to, że źle usłyszała, a to co potem powiedziała, teraz jest to zastąpione napisem: "Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem".
nie sugerowałabym że jest głupia tylko dla tego że źle usłyszała :P jej następny post był po prostu żałosny :P
Nie przejmuj się nimi mi też na forum losta chcieli dopieprzyć ale ja mam to w dupie:P Po prostu patrz przed siebie i rób swoje:) Pozdro:D
niech was nie ponosi!!! jak bedziecie sie tak rajcowac kazdym postem to powodzenia! hehe wogole to brechta z was --> co niektorych ! ALOOOHA ! :D
Jak dla mnie to dobrze, że to znowu leci, wcześniej nie oglądałam - teraz się wciągnęłam :) Poza tym w rekalamie słyszałam, że to pierwsza seria będzie leciała, dlatego zaczęłam oglądać. Inaczej bym się do tego nie zabierała.
Z tego co słyszałam, to na Axn mają lecieć nowe odcinki niedługo. Ale wiem to od osób trzecich, także nie jestem pewna