PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117721
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

matko po co z taa pompa mi tu w tv leci ze wracaja na ekran i to i tamto a mogli powiedziec ze powtorki boze przeciez mialy byc nowe odcinki !!!!

ul666ka

kuźwa, a gdzie ty słyszałaś, że mają być nowe odcinki??! :\\

użytkownik usunięty
ul666ka

Taa, ciągle mówili że teraz powtórki a na jesień nowe odcinki. SŁUCHAJ UCHEM A NIE BRZUCHEM!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
ul666ka

nic dziwnego że źle zrozumiałaś, od razu widać że twój poziom inteligencji jest "nieco" niższy niż przeciętny :P

piperabo

o jejku bez przesady. to, że źle usłyszała to nie znaczy, że jest idiotką. ludzie macie jakieś problemy. kochajmy się, a nie wyzywajmy! naprawdę przesadzacie.

użytkownik usunięty
papryx

Patrz co jest komentowane, nie to, że źle usłyszała, a to co potem powiedziała, teraz jest to zastąpione napisem: "Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem".

ocenił(a) serial na 10

nie sugerowałabym że jest głupia tylko dla tego że źle usłyszała :P jej następny post był po prostu żałosny :P

ocenił(a) serial na 10
ul666ka

Nie przejmuj się nimi mi też na forum losta chcieli dopieprzyć ale ja mam to w dupie:P Po prostu patrz przed siebie i rób swoje:) Pozdro:D

ul666ka

niech was nie ponosi!!! jak bedziecie sie tak rajcowac kazdym postem to powodzenia! hehe wogole to brechta z was --> co niektorych ! ALOOOHA ! :D

ul666ka

Jak dla mnie to dobrze, że to znowu leci, wcześniej nie oglądałam - teraz się wciągnęłam :) Poza tym w rekalamie słyszałam, że to pierwsza seria będzie leciała, dlatego zaczęłam oglądać. Inaczej bym się do tego nie zabierała.
Z tego co słyszałam, to na Axn mają lecieć nowe odcinki niedługo. Ale wiem to od osób trzecich, także nie jestem pewna