PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117721
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

jedziemy do USA ? :)

ocenił(a) serial na 10

jedziemy odwiedzic naszych aktorow ?????

ocenił(a) serial na 6
Pawel101

dobra, alety oraganizujesz biuro podróży.

ocenił(a) serial na 10
veritaserum

No i najlepiej pokryj koszty, ja moge zalatwic nocleg :P W moim miescie :P

Yossarian_2

mieszkasz in America??? :O:O

:D:D

ahcynk

a wyobrażacie sobie, jakbysmy wparowali na plan zdjeciowy?! :D to dopiero byloby wydarzenie - i w gazetach by pisali:
'grupa polskich turystow wtargela wczrajszego ranka na plan zjeciowy 'desperate housewives'. stali się niebezpieczni gdy dowiedzieli sie, ze na planie nie ma Mike'a Delfino (Jamie Denton, przyp. red.) oraz długonogiej piękności Gabrielle Solis (Eva Longoria). Sytuacja szybko została opanowana po wspólnym zdjęciu ekipy filmowej i fanow serialu' :D:D:D hehehe BYLIBYŚMY SŁAWNI :D:D

użytkownik usunięty
ahcynk

Taaa, a potem by jeszcze dodali. 'W związku z wynikłą sytuacją i z obawy przed możliwymi następnymi zdecydowano przerwać prace nad kolejnymi odcinkami serialu. Owa przerwa potrwa tak długo, aż producenci będą pewni, ze taka sytuacja się więcej nie powtórzy,a aktorzy otrząsną sie z szoku, jaki wyniknął z "odwiedzin" polskich fanów. Ponadto władze USA zdecydowały, że kara jaką poniosą Polscy fani będzie zakaz emitowania odcinków Desperate Housewives w polskiej telewizji"

Wtedy zlinczowaliby nas pozostali fan serialu :P:P

Ale jakby co to ja sie pisze, ze jade :D
Pzdr

ocenił(a) serial na 10

heh, pochodze ze Stanow i mieszkam w Polsce, ale w USA mam dom, mieszka tez tam moj ojciec.

Yossarian_2

kurde, to co Cie trzyma w Polsce?!
tam przynajmniej nie kasowaliby Twoich postów na temat spojlerów DH :PP

ahcynk

Ja Cię nie rozumiem... na Twoim miejscu nie siedziałabym w takiej dziurze jak Poland...
Ja też wpisuję się na listę... każdy sposób dobry, żeby pisali o nas w gazetach :P:P:P

Kreseczka

ciekawe czy hydraulik bez make-up-u jest nadal taki przystojny jak w serialu... ech... poomarzyć zawsze można :)))

ahcynk

Wice miss Polski - Agata Paskudzka bez make-upu jest 100000000000000000000000000000 000 razy ładniejsza :D

Kreseczka

100000000000000000000000000 razy ladniejsza od siebie samej czy od jamiego???? :Pp;pp

ahcynk

100000000000000000000000000 razy ladniejsza od siebie z toną makijażu ;Pp, jak zawsze pokazuje się w telewizji i w gaztetach... Zanim kupimy bilety niech ktoś pójdzie na zwiady i sprawdzi, jak wygląda Jamie...

Kreseczka

mnie tam nie przeszkadza, nawet jak bylby brzydszy niz hydraulik to i tak sie nie rozczaruje (serduszka) a nawet jakby to wystartuje do Shawna :))

ojeeej! ale nie ma go teraz w serialu :(( moze wroci :)

ahcynk

Jak kocha to wróci :p
A poza tym jak wtargniemy na plan to i tak wszyscy będa wymejkapowani (;P), więc nie ma się czego obawiać xD

ocenił(a) serial na 10
Kreseczka

miss julie!
skad znasz ms paskudzka? ja chodzilem z nia do szkoly i musze przyznac ze w sumie to zawsze prezentowala sie swietnie :P :)

ocenił(a) serial na 10
aeiou

to ja tez sie zapisuje :] konmiecznie !!! jakby trzeba było to troche dopłace :)
Ja tez bym chciał poznać Shawna, Julie i Eve :):):) albo chcociaż miec z nimi fotke .....

ocenił(a) serial na 10
somebody_2

Plan Desperate jest xtra:) Udało mi się go odwiedzić w 2006 i to mnie zachęciło do oglądania serialu...planuję zacząć na dniach :))) na razie zaopatrzyłam się w DVD sezonu I :) Mam zdjęcie jednego z domów, tylko jeszcze nie wiem, której z gotowych....się okaże jak się wezmę za oglądanie :)
Więc wycieczkę, którą planowaliście naprawdę polecam :) Przy okazji można zobaczyć wiele znanych z filmów miejsc...jak np. z Wojny Światów...itd....

użytkownik usunięty
tasiemeczka

Ja się pisze ile bilety kosztują i kiedy???????