PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117721
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

nie stey to piero jesienia polsat puszcza takie hity a gotowe na wszystko trzeba czekac jak by niemogl teraz dac nowy odcinkow od powtorek sa wakacje ale podobno o to prosili widzowie wic sa powtorki ja nie prosilem no ale ja poczekam chociaz i tak nie bede sie modlił by sie wakacje szybko skonczyly

użytkownik usunięty
kinoman85

czlowieku, po co to piszesz?! przeciez juz dawno padły te słowa w innym temacie, wiec po co robisz smietnik?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
kinoman85

1. temat - http://www.filmweb.pl/topic/545976/powt%C3%B3rki+gotowych%21%21++D+D.html
2. artykuł filmwebu - http://www.filmweb.pl/%c5%9awiatowe+hity+serialowe+w+przysz%c5%82ym+roku+w+Polsa cie+2006-12-29+news,News,id=32708

tylko nie wiem po co to wyklinanie, a ortografów nie przytocze

użytkownik usunięty

a dupkiem to mozesz byc ty, pomysl najpierw kilka razy zanim cos napiszesz. grzeczniej nie umiesz? spotkajmy sie na miescie gdzies moze, co?

a i nie wiem czy wiesz ale istnieje taki znak jak przecinek, na klawiaturze ponad spacją po prawej stronie

ocenił(a) serial na 10

ha ha ha ha ale to jest mowa o powtorce 1 i 2 seri acha a ja mowilem o 3 seri premierowej ktora bedzie we wrzesniu i nadal jestes dupkiem

użytkownik usunięty
kinoman85

cytat z artykułu filmwebu (napisany 29 grudnia) - "Od stycznia telewizja POLSAT, w związku z lawiną próśb o powtórkę, przypomni emitowane już odcinki serialu opowiadającego o perypetiach zdesperowanych gospodyń domowych (I. i I.. serii), a od jesieni widzowie zapoznają się z dalszym ciągiem niezwykłych przygód mieszkanek Wisteria Lane. " ostatnie słowa wyraznie o tym mowia, nie?

a w temacie do ktorego link podalem powyzej uzytkownik Madzia dnia 29 grudnia zeszłego roku napisała ""oraz dwa odcinki pierwszej i drugiej serii "Gotowe na wszystko". Od stycznia telewizja POLSAT, w związku z lawiną próśb o powtórkę, przypomni emitowane już odcinki serialu opowiadającego o perypetiach zdesperowanych gospodyń domowych, a od jesieni widzowie zapoznają się z dalszym ciągiem niezwykłych przygód mieszkanek Wisteria Lane. "

<jupi> :D"

czy wystarczająco ci to wyjaśniłem?

ocenił(a) serial na 10

czlowieku ok a kto napisal na forum ze bedzie trzecia seria to ze ktos podal informacje jako wiadomosc to co innego ja moglem sie wypowiedziec bo mam prawo i gowno mnie obchodzi ze ktos to powiedzial a ty mogles nie wchodzic na moj wpis tylko go olac i

użytkownik usunięty
kinoman85

dobrze ok nie gadajmy juz o tym ja tylko zwrocilem ci uwage ty na mnie niepotrzebnie naskoczyles ale nie mowmy juz o tym.
lepiej cieszmy sie ze we wrzesniu bedzie 3 sezon :D

ocenił(a) serial na 10

hej jezeli ty straszyles mnie na gg to nie ladnie

ocenił(a) serial na 10

jezli to ty groziles mi przez gg to nie ladnie