najprawdopodobniej od wrzesnia, bo w USA dopiero leci 2 sezon. A zeby TVP mogla wykupic lecencje na "Zdesperowane" to musi minąć troche czasu zanim skonczy sie on w Stanach. Niestety...
jak to ????
to teraz poleci w TVP na nie POLSACIE ??????????
i napewno od wrzesnia ?????
Oj sorki mała pomyłka. Masz racje, bedzie w Polsacie a nie a TVP :] A co do wrzesnia to napisalam "prawdopodobnie" bo skoro "Lost" 2 sezon beda puszczac dopiero od wrzesnia, to z "zdesperowanymi" bedzie podobnie. Chociaz kto wie, czym nas Polsat zadziwi?
obysmy sie nie zdziwili - negatywnie :(
WRZESIEŃ - jest dopiero styczen.... chyba po raz pierwszy bede sie cieszyc z rozpoczecia roku szkolnego :P:P
miejmy nadzieje ze szybko puszcza gotowe...np.zagubieni juz sa na AXN wiec moze i gotowe postaraja sie szybko wyemitowac chociazby dlatego ze mialy ogromna ogladalnosc
Mam obwiniać ludzi za to, że nie oglądali DH, bo ja teraz też nie mogę oglądać? Niech będzie... mało ludzi oglądało DH w Polsacie, ale teraz, jak nie ma gotowych, nikt nie będzie oglądał Polsatu, tylko wszyscy przeżucą się na Lost i tak się wciągną, że jak będzie druga seria DH (jesli w ogóle) to nikt już nie będzie chciał oglądać... Może trochę wydumane, ale bardzo prawdopodobne, bo teraz to dopiero Lost będzie miało oglądalność, jak my wszyscy (fani DH) będziemy to oglądać...
mój komentarz był odpowiedzią do postu fanny, ktora napisała że DH miał "ogromną oglądalność" co nie jest prawdą. a co do przerzucania sie na Lost to nic z tego, bo wczoraj TVP równiez pokazała ostatni odcinek 1. serii :)
Ja sama powiem szczerze, ze od kiedy tylko obejrzalam pierwsza serie DH(a bylo to gdzies w czerwcu, bo sciagalam odcinki z netu)bardzo ucieszylam sie, jak dowiedzialam sie ze beda puszczane w Polsce. I nawet obejrzalam ze 4 pierwsze odcinki w telewizji. No, ale jakos mi nie podpasowaly, bo lektor jakis taki inny byl i wogole juz tego klimatu nie ma jaki zostal stworzony przez tworcow w USA. Wiec przezucilam sie na Lost. I szczerze powiedziawszy nie zaluje. Nie chce wyjsc na kogos kto nie lubi "Zdesperowanych" ale poprostu wole je ogladac na kompie, w oryginale, a nie z jakims lipnym lektorem i sciszonymi glosami aktorow, ktorych caly kunszt polega na sposobie w jakim mowia. Wiec nie dziwcie sie ze wiekszosc ogladala Lost... Znowu jak zaczelam ogladac Lost przeszkadzalo mi to, ze zamiast patrzec na obrach musialam czytac dialogi. Ale to jest ytlko moje zdanie... skromnie zreszto :)
A ktoś z was kto ściągał już drugą serie DH przez neta, może powiedzieć w jaki sposób konkretniej to robił?? Znależliście bezpośrednio w necie stronki skad mozna by posciagac, a moze przez jakies konkretne programy to robiliście?? Pomocy, bo ja też chce obejrzeć drugą serię ;-)
drugą serie DH można ściągnąc z takie programu jak DC wszytsko byłoby fajnie poza tym że trzeba znać "swój" hub a to nie jest tak rposto. Pogadajcie z tymi co podłączają wam neta prawdopodobnie jeśli macie w sieci jakiejś rejonowej to macie swojego huba. A poza tym DH są tam oczywiście z napisami no ale ja i tak tak wole oglądać. To narqa!!
Lost jest kiepskie i to bardzo, BEZSENSOWNY serial. Bardzo mozliwe, ze DH najlepsze sa w oryginale, ale jak ktos nie zna chociaz angielskiego, to raczej kiepsko mu sie bedzie ogladac, bo bedzie sie skupial na napisach. Ale rzeczywiscie POLSAT przeadzik, ze rownoeczesni epuscili te seriale, ja i tak czekam na druga serie, ale jak ma byc we wrzesniu! to bankowo nie wytrzymam!
DESPERATKI OGLADALO 2 MLN A LOST 5 MLN
ALE TYLKO DLATEGO ZE BYLY EMITOWANE ROWNOCZESNIE
GDYBY LOST DALI W CZWARTEK A DESPERATKI W PIATEK
TO OGLADALONOSC WZROSLA NAPEWNO PONAD 5 MLN
NO ALE COZ POLSKA TELEWIZJA NIE PUSCI ZADNIEGO PORZADNEGO SERIALU A JAK PUSZCZA TO JESZCZE ROWNOCZESNIE....
nie mów polska telewizja, bo TVP to jedynka, dwójka, trójka. polsat jest prywatne. na tym polegaja zasady konkurencji i tyle, nie ma sie co rozczulac. sporo osób nie ma polsatu, a wszyscy maja TVP, wiec to pewnie tez sie przyczyniło. ja tak od siebie dodam, ze desperatki to serial mimo wszystko dla ludzi inteligentnych, którzy rozumieja humor i styl życia w usa, bo to swego rodzaju groteska.