PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117715
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

chodzi mo o ten w usa - 21. po prostu zwalil mnie z nog. myslalem ze w tym serialu nie wiele mozna jeszcze wymyslic, a tu- niespodzianka- mylilem sie. marc cherry ma jak widac leb pelen pomyslow i chwala mu za to bo serial nabiera ostrych rumiencow. zreszta wypadalo- wszak zbliza sie koniec sezonu (21.05 ostatni, dwugodzinny odc w usa) i musza byc tematy do rozwiniecia w sezonie 3 :D

w 21 odc rządzi praktycznie kazdy poruszany watek chociaz najbardziej zaskoczyla mnie akcja z susan, andrew, lynette, nie no - w sumie wszystko bylo tam zaskakujace :D zdecydowanie moja milosc do DH jest na najwyzszym pioziomie. DH rock!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
aeiou

hehe zgadzam sie z toba niezly byl ten odcinek. Gabby i Carlos tez byli niezli hehe. Z niecierpliwoscia czekam na kolejny odcinek. To jeden z mojich dwuch ulubionych seriali (Lost i Desperate Housewives) !!!

Starzyk_2

to będzie bardzo ryzykowne, ale: co się działo?? :-)

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

:O:O:O
jeeezu rzeczywiście dużo się działo :D
nie moge sie doczekac az to bedzie w tv ;]

ahcynk

a właśnie - nie do końca rozumiem pojęcie 'matka zastępcza' że niby Xao-Mei ma sie ten teges z Carlosem??
bo ktos tam w poprz. odcinku powiedzial, ze 'przynajmniej bedzie miec nasze geny' ://

aeiou

jakiego romansu ???????????? on mial romans??? :O:O

użytkownik usunięty
ahcynk

Po co oni blokują te wypiwuedzi ;/ Przecież pisze, ze SPOILERY więc kto nie chce niech nie czyta :/

Matka zastępcza to chodzi o to, ze będzie dna Gabby i Carlosa, a oni wykorzystają tylko macicę Xao Mei do rozwoju dziecka :P

Ale powiem Ci, ze 22 odcinek jest jeszcze lepszy,a le juz nie pisze bo zabija mnie za SPOILERY :P
Pozdrawiam =)