PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 118158
7,0 25 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

moim zdaniem jest tam uwięziony mąż tej murzynki, bo gdy jej syn poweidział że jego ojciec nie żyje ona sie potem oburzyła!!!!! nie weim o co chodzi z tą karą?? teraz jest biedna bree pod obstrzałem śledctwa

Desperate

Może to głupie ,ale uważam że w piwnicy jest przetrzymywany Zach

sokolik7

Z tego co zrozumiałam z filmu w piwnicy przetrzymywany jest mąż Betty , za karę, że był agresywny i zabił jej dziecko. Do kary zalicza się także nieodzywanie się do niego... Ja tak uważam... ale może Wy wiecie lepiej...

ocenił(a) serial na 10
Kreseczka

nie macie racji;) ale też na początku myślałam,że to jej mąż... niedługo sie wyjaśni kto to,a w 14 odcinku za co dokładnie tam siedzi.

eevee

Ciekawe kto tam jest? Myślałam, że specjalnie pokazali tą jeje wizytę u psychologa...

Kreseczka

Ale Ona chyba zmyśliła ta historyjkę u psychologa żeby dostac środki nasenne...Uważam, że to może być jej mąż.Hmmmm

Desperate

cóż oglądałam ten serial dzisiaj po raz pierwszy bo w cześniej wybierałam lost na tvp1 i muszę przyznać że bardzo mi się podoba. a co do twojego pytania to sądze że w piwnicy trzyma swojego męża bo kogo by innego miała.

ocenił(a) serial na 10
Desperate

no ciekawe ale po dłuższym zastanowieniu to co on jej mógł takiego zrobić a może.. może to jest jej drugi syn , może jest niepełnosprawny i go nie chcieli jedno jest pewne jest to mężczyzna...
ale jaka jest w tym kara tej murzynki????tak moja nowa teza jest następująca to może być jej nieślubny syn...ale!!!!!!!!!!!!!!!może ona mówiła prawde z tym mężem jeśli on by zabił jej nieślubne dziecko to by było logiczne, a co do zacka to może on znajdzie ojca...albo pójdzie do dziadka

Desperate

Moim zdaniem to tam jest jej MĄŻ, kara to: TRZYMANIE GO TAM I NIEODZYWANIE SIĘ DO NIEGO, a przyczyna kary to: AGRESJA I ZABICIE MŁODSZEGO SYNA... Może to głupie, ale mam takie wrażenie...

Desperate

Nom ja tez sie nad tym zastanawiam kto tam siedzi :? i jaka ta osoba kara dostala caly czas siedziec w piwnicy :o straszne..........

użytkownik usunięty
Desperate

moim zdnaiem to jej mąż!!! Oglądałam już kilka odcinków 2 serii, ale wiem tylko za co siedzi, a nie kim jest

ja też się nad tym zastanwiam i dochodzę do wniosku, że to nie jest jej mąż, bo jakiś taki za młody jest-może syn (?)
poza tym ta historyjka u psychologa była zmyślona żeby dostać leki usypiające
takie jest moje zdanie

Desperate

To za pewne syn jak napisała użytkowciczka powyżej za młody na jej męża.