moim zdaniem jest tam uwięziony mąż tej murzynki, bo gdy jej syn poweidział że jego ojciec nie żyje ona sie potem oburzyła!!!!! nie weim o co chodzi z tą karą?? teraz jest biedna bree pod obstrzałem śledctwa
Z tego co zrozumiałam z filmu w piwnicy przetrzymywany jest mąż Betty , za karę, że był agresywny i zabił jej dziecko. Do kary zalicza się także nieodzywanie się do niego... Ja tak uważam... ale może Wy wiecie lepiej...
nie macie racji;) ale też na początku myślałam,że to jej mąż... niedługo sie wyjaśni kto to,a w 14 odcinku za co dokładnie tam siedzi.
Ale Ona chyba zmyśliła ta historyjkę u psychologa żeby dostac środki nasenne...Uważam, że to może być jej mąż.Hmmmm
cóż oglądałam ten serial dzisiaj po raz pierwszy bo w cześniej wybierałam lost na tvp1 i muszę przyznać że bardzo mi się podoba. a co do twojego pytania to sądze że w piwnicy trzyma swojego męża bo kogo by innego miała.
no ciekawe ale po dłuższym zastanowieniu to co on jej mógł takiego zrobić a może.. może to jest jej drugi syn , może jest niepełnosprawny i go nie chcieli jedno jest pewne jest to mężczyzna...
ale jaka jest w tym kara tej murzynki????tak moja nowa teza jest następująca to może być jej nieślubny syn...ale!!!!!!!!!!!!!!!może ona mówiła prawde z tym mężem jeśli on by zabił jej nieślubne dziecko to by było logiczne, a co do zacka to może on znajdzie ojca...albo pójdzie do dziadka
Moim zdaniem to tam jest jej MĄŻ, kara to: TRZYMANIE GO TAM I NIEODZYWANIE SIĘ DO NIEGO, a przyczyna kary to: AGRESJA I ZABICIE MŁODSZEGO SYNA... Może to głupie, ale mam takie wrażenie...
Nom ja tez sie nad tym zastanawiam kto tam siedzi :? i jaka ta osoba kara dostala caly czas siedziec w piwnicy :o straszne..........
moim zdnaiem to jej mąż!!! Oglądałam już kilka odcinków 2 serii, ale wiem tylko za co siedzi, a nie kim jest
ja też się nad tym zastanwiam i dochodzę do wniosku, że to nie jest jej mąż, bo jakiś taki za młody jest-może syn (?)
poza tym ta historyjka u psychologa była zmyślona żeby dostać leki usypiające
takie jest moje zdanie