PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117844
6,9 23 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Wiem, że był już taki temat, ale właśnie na coś wpadłam i muszę wiedzieć, co o tym sądzą inni. Otóż niedawno czytałam, że Bree będzie przechodzić załamanie nerwowe, co właśnie się dzieje i co Wy na to, że może ona sama do siebie wysyła te listy..... wiem, że to dość nieprawdopodobne, ale tak jakoś czytałam wypowiedzi niektórych i nagle taka myśl mi zaświtała, szczególnie, że w ost odcinku (8x10) dostała list "bardzo proszę" (zapewne chodzi o zabicie chucka), a ktoś w jednym z tematów stwierdził, że Chucka przejechał samochód Bree....

ocenił(a) serial na 9
zabka7

To jest bardz, ale to bardzo nieprawdopodobne. Taki temat, jak sama zauwazylas, juz istnieje, tam tez ludzie by ci napisali co o twojej teorii sadza.

zabka7

Jest już taki temat pt "Kto wysłał list do Bree" założony przez użytkownika TST2009 18 października 2011 roku.

http://www.filmweb.pl/serial/Gotowe+na+wszystko-2004-140235/discussion/Kto+wys%C 5%82a%C5%82+list+do+Bree,1753828

No ludzie!

michu1945

Bardzo przepraszam, po prostu tak mnie ta myśl zaabsorbowała, że nie zauważyłam tego tematu poniżej (czytałam to wcześniej, ale to było jeszcze przed świętami). Dopiero po dodaniu nowego tematu się zorientowałam i nawet tytuł dałam prawie identyczny (nie było to zamierzone). Na swoją obronę dodam, że jest to mój pierwszy wpis i więcej takiego błędu nie popełnię:) pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
zabka7

wątpię, żeby ktoś odbierając listy od siebie, miał tak przerażoną minę :P

franklysaid

Są różne zaburzenia - teza z wysłaniem listu Bree do samej siebie jest ciekawa, ale nie widzę takiej akcji w tym serialu.