Wiem, że był już taki temat, ale właśnie na coś wpadłam i muszę wiedzieć, co o tym sądzą inni. Otóż niedawno czytałam, że Bree będzie przechodzić załamanie nerwowe, co właśnie się dzieje i co Wy na to, że może ona sama do siebie wysyła te listy..... wiem, że to dość nieprawdopodobne, ale tak jakoś czytałam wypowiedzi niektórych i nagle taka myśl mi zaświtała, szczególnie, że w ost odcinku (8x10) dostała list "bardzo proszę" (zapewne chodzi o zabicie chucka), a ktoś w jednym z tematów stwierdził, że Chucka przejechał samochód Bree....
To jest bardz, ale to bardzo nieprawdopodobne. Taki temat, jak sama zauwazylas, juz istnieje, tam tez ludzie by ci napisali co o twojej teorii sadza.
Jest już taki temat pt "Kto wysłał list do Bree" założony przez użytkownika TST2009 18 października 2011 roku.
http://www.filmweb.pl/serial/Gotowe+na+wszystko-2004-140235/discussion/Kto+wys%C 5%82a%C5%82+list+do+Bree,1753828
No ludzie!
Bardzo przepraszam, po prostu tak mnie ta myśl zaabsorbowała, że nie zauważyłam tego tematu poniżej (czytałam to wcześniej, ale to było jeszcze przed świętami). Dopiero po dodaniu nowego tematu się zorientowałam i nawet tytuł dałam prawie identyczny (nie było to zamierzone). Na swoją obronę dodam, że jest to mój pierwszy wpis i więcej takiego błędu nie popełnię:) pozdrawiam