za miesiąc+ skończy 50 lat a prezentuje się znakomicie..................
Marcia zawsze wyglądała świetnie, a co najważniejsze naturalnie :) Co prawda widać u niej oznaki upływającego czasu, ale nie ujmuje jej to uroku :)
ma dobrego chirurga nie przesadza z botoksem ani też go nie szczędzi:)- come on people widzieliście takie 50-tki na naszych ulicach to jest możliwe tylko w hollywood lub w kraju gdzie ma się na to i możliwości i pieniądze---kiedy u nas w końcu zacznie się zarabiać prawdziwe pieniądze?? --hmmm
choć nie namawiam do tego typu zabiegów bo zawsze jest ryzyko-- to musi być baaardzo dobry chirurg i odrobina szczęścia:)
Nie mamy pewności co do operacji, chociaż nie sądzę, żeby ją bardzo naciągali, bo do tego potrzeba sporo czasu na rekonwalescencję (chyba, że się mylę). Jeśli chodzi o botoks, to ręki sobie uciąć nie dam, że go nie stosuje ;p W każdym razie, jak zauważyła mysia0316- Marcia nie przesadza. Nie wygląda na 20-30latkę.
Moim zdaniem gorsze "efekty" widać w przypadku Teri (zresztą ona sama się przyznawała do używania botoksu i tego, że nie zawsze wychodziło jej to na dobre).
Ja myśle, że stosuje botoks. Widac rożnicę nawet miedzy odcinkami niektórymi. Moim zdaniem z umiarem botoks to jest calkiem dobra rzecz. Marcia wygląda świetnie, nie ma twarzy jak woskowa figura. Wszystko z klasą i wyczuciem.
Tak samo jak Felicity i jej powiekszenie ust, lekkie poprawki i jest dużo lepiej. W pierwszym sezonie miała takei bardzo wąskie usta i to jej nadawało trochę meskie rysy.
myślę że z takimi pieniędzmi jakie ona zarabia nie trudno ładnie wyglądać, więc nie ma za co jej chwalić. podziwiać można kobietę która odchowała 3 dzieci i przeżyła pół życia a nadal wygląda świetnie;)
trzeba być ślepym, aby uważać, iż Marcia botoxu nie stosuje :P
co do operacji - nie wiem, ale osobiście nie mam absolutnie nic przeciwko temu. nie my decydujemy o naszych genach, więc poprawianie urody jest według mnie jak najbardziej ok, każdy chciałby wyglądać jak najlepiej
inna kwestia to to, aby nie przesadzić. bo przesadę widać gołym okiem i wtedy nie jest to już fajny i apetyczny widok...
czyli generalnie Marcia jak najbardziej ok - stosuje wspomagacze, ale w dobry sposób :)