właściwie co sie z nia stalo? i dlaczego felicia sie teraz tak msci?
dla iektorych jest to oczywiste, ale jak ktos nieuwaznie ogladal pierwszy sezon to teraz ma :)
mary alice popelnila samobojstwo, bo otrzymala anonim tej tresci: wiem co zrobilas, zamierzam powiedziec". a co zrobila, wiadomo - zabila biologiczna matke zacka. krotko mowiac, prywatny detektyw wynajety przez paula znajduje u edie papier, na ktorym napisany byl anonim, ta wyznaje, ze ukradla go marcie = wscibska martha jakos odkryla zbrodnie i szantazowala mary alice. paul w akcie zemsty zabija marte. a dlaczego felicia sie msci? kto ja wie, ta pani ma chyba niezbyt rowno pod sufitem. zreszta w ktoryms odcinku wyznaje, ze nie byly z martha zbyt zzyte
W jednym z odcinków w postaci flashbacków jest wyjaśnione nawet jak Martha odkryła tajemnicę Mary Alice. Gdy Felicia do niej przyjechała poznała Mary Alice na zdjęciu i powiedziałą, że to Angela. Martha w szoku zaczęła dociekać co, gdzie , kiedy i po co, a Felicia wyznała jej wszytsko co wiedziała, Martha troskze poszperała w przeszłości Mary Alice ( Tudzież Angeli ) i dalej już wiemy co sie stało ...
A Felicia mści sie bo ma zjechane. Jak można sobie odciąć palce :/ I chyba zalezy jej na Zachu, ale dlaczego to nie wiem jeszcze :P
Pzdr