Który odcinek Was poruszył/wzruszył/zaskoczył itp? UWAGA SPOJLER (jak ktoś nie oglądał, a
ma zamiar i nie chce sobie zepsuć przyjemności oglądania niech nie wchodzi :)) Ja właśnie
skończyłam szósty sezon (tyle, ze oglądałam od czwartego sezonu) i jak narazie najbardziej
poruszyła mnie cała historia Eddie'go ("Dusiciela z Fairview"),wątek striptizerki, a także 11
odcinek "If.." Ściągam właśnie siódmy i ósmy sezon, zobaczymy co mnie w nich zaskoczy;)
Pozdrawiam fanki "desperatek" :)
Dla mnie, jako matki, najbardziej wstrząsający był motyw śmierci Dylan Davis, córki Katherine Mayfair.
moj rowniez ulubiony! Swietnie odegrana rola przez Felicity huffman, a jesli chodzi o odcinek to ogrom,ne emocje i duzo przemyslen
Najlepsza końcówka jak już wszyscy wychodzą i widzą w tv postrzeloną Lynette i ta mina Bree
odcinek z Tornadem, odcinek w którym Lynette została postrzelona, śmierć Mike , najbardziej wzruszający był dla mnie moment, w którym Lynette i Tom do siebie wracają, bo bardzo długo na to czekałam :)
Odcinek, w którym Mary Alice przyśniła się Lynette. Dam link: http://www.youtube.com/watch?v=JleE1Ye2n3E
Po głębszym zastanowieniu się... Zmieniam swoje zdanie. Dla mnie najbardziej szokującym odcinkiem było przyznanie się Karen do zabicia Alejandra/Ramona. Natomiast najlepszym odcinkiem był ten z majstrem, Eli Scruggs, czyli setny epizod serialu, 5x13.
Ciekawostka:
Gdyby DH otrzymało sezon dziewiąty, to odcinek 9x20 byłby odcinkiem dwusetnym serialu. Tym samym "Gotowe..." były by drugim, po "Córkach McLeoda" (224 odcinki), najdłuższym serialem w którym kobiety grały pierwsze skrzypce".
SORRY Z OFFTOP.
Szokujący:
- 4x09 - Something's Coming - tornado.
- rozstanie Toma i Lynette
Wzruszające:
- odcinek w którym Bree porzuca Andrew,
- Lynette dowiaduje się, że ma raka,
- śmierć Mike'a (jak dla mnie, niepotrzebna) i jego pogrzeb - ryczałam jak głupia o.O
- finał ósmego sezonu (Tom i Lynette na ulicy, Susan odjeżdżająca z Wisteria Lane...)
wiec uogulniajac odcinek strzal, tornado i zamieszki, oraz wiele moemntow 8 sezonu: smierc mike, zycie susan i MJa po jego smierci oraz CAŁ final, ktory byl swietny! klasa sama w sobie. na calym finale ryczalam jak glupia ...
1) Ostatni drugiego sezonu - kiedy Bree ratuje Danielle przed Matthew
2) Tornado
3) Strzał
4) Odejście Edie
5) Odcinek, w którym Lynette pokonała raka
wzuszające :
- Bree porzucająca syna na stacji
- Tornado
- Kiedy odbierają dziecko Gaby i ona płacze wtulona w Carlosa
- Śmierć Karen i jej poświęcenie dla Bree w sądzie
- Śmierć Mike'a i jego pogrzeb.
- Finał serialu.