PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117876
6,9 23 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

najlepszy

ocenił(a) serial na 10

moim zdaniem to najlepszy serial jaki dotąd wyprodukowano, żadna opera mydlana, ani naciągany polski "tasiemiec" (no może troszke naciągany, ale naturalnie). Jest po prostu swietny, świetni aktorzy, świetny scenaeiusz i reżyseria, po prostu bajka :D

Zelku

Ale masz reflex. Od pierwszego odcinka to wiedziała. Teraz serial trochę traci impet, ale nadal jest extra, yeah. Nie opuściłam żadnego odcinka ]:-)

Kreseczka

serial traci impet? chyba ty tracisz impet w łapaniu faktów buhehehhe :P serial jest the BEST!

ocenił(a) serial na 9
phantasmagoron

MJ ma racje... 1 sezon lepszy :P

Aintha

Wrocilem do tego starego w sumie watku poniewaz pamietam jak w tamtym okresie (listopad) powoli tracilem zainteresowanie serialem, stwierdzilem ze potencjal koncowki pierwszej serii, ktora juz ogromna wiekszosc z Was zna, nie zostal wykorzystany, a serial zjada swoj wlasny ogon...szczegolnie po odcinku 8 drugiej serii chcialem "to wszystko rzucic w cholere" ale odcinek 9 to moim zdaniem nowa jakosc, ponownie czuje przechodzace mi po plecach dreszcze na koniec kazdego odcinka a odcinek 13 to wlasnie kwintesencja wszystkiego za co "Desperate Housewives" zdobyl swoja popularnosc i tak jak mam 2 ulubione odcinki serii pierwszej tak ten wyrasta na najlepszy odcinek tej serii (ma zadanie troche ulatwione bo pierwsza osemka jak pisalem to byla rownia pochyla, a moze to tylko ja) :)

pozdrawiam!