PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117724
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

jedna szynka (longoria) dobrego serialu nie czyni...

ocenił(a) serial na 10
jakotako

Hmm Longoria??? Wcale nie dla niej oglądam ten serial!!! Ona jest na szarym końcu jeśli chodzi o to co dzieje się w serialu... Tu chodzi o całość!!! Ja uwielbiam tajemnice, a ta w każdym sezonie jest obecna!!! Poza tym jeśli Ty nie oglądasz, twoja sprawa... W Twój gust nie uderzam!!! Nie chcesz - nie oglądaj i nie wnikaj w to dlaczego inni to oglądają, ok???

Pozdrawiam!!!

Koziorozec3

To samo sobie pomyślałam, ze Longoria ma akurat najmniej do zaprezentowania w tym serialu ;] Od razu widac ze gościu tego nigdy nie oglądał. Szkoda słów.

Koziorozec3

To samo sobie pomyślałam, ze Longoria ma akurat najmniej do zaprezentowania w tym serialu ;] Od razu widac ze gościu tego nigdy nie oglądał. Szkoda słów.

ocenił(a) serial na 1
Fiola

wlasnie ze obejrzalem kilka odcinkow, bo pomyslalem: ej tyle wiary to wychwala, wiec cos musi w tym byc... a tu nic i nuda,
temat na forum dotyczy jednak innej kwestii, ze dziewczynom moze sie to podobac - ok,rozumiem, ale facetowi...

użytkownik usunięty
jakotako

Nie podobało ci sie bo nie oglądałeś od początku.A ja oglądam to ponieważ serial wciąga.A nie dal Longori