PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117604
7,1 19 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

odcinki specjalne

ocenił(a) serial na 10

czy daty premier odcinków specjalnych podane wyżej są dobre? bo myślałam że są w kolejności chronologicznej ale daty są pomieszane. Jest pomyłka przy roku (np. All the Juicy Details jest z 2007?) czy po prostu nie po kolei spisane??

yogobelka

Desperate Housewives: "Oprah Winfrey is the New Neighbour"

Cytat:
Karen Stouffer (Oprah Winfrey) zrezygnowała z roli prezesa w obracającej milionami korporacji. Przeprowadziła się wraz z mężem Gordonem na przedmieścia Fairview, do domu przy 4351 Wisteria Lane. Tam spotkała urocze i seksowne mieszkanki: Bree Van De Kamp, Susan Mayer, Gabrielle Solis, Lynette Scavo i Edie Britt. Ich problemy oraz to, że była świadkiem ukrycia pewnej zbrodni, ją przerosło, nie sądzicie?

Prezenterka telewizyjna i wielka fanka serialu została wmontowana w wycinki innych epizodów pierwszego sezonu: Gabrielle (z Johnem; odc. 3), Bree (Z Georgem; odc. 12), Susan (odc. 02), Lynette (początek odc. 13) i Edie (odc. 4) oraz Paulem (odc. 9).

Wiem, że od premiery tego odcinka specjalnego minęło 7 lat ale na moim c h o m i k u o nazwie "Michu1945" są dostępne polskie napisy do owego odcinka, które zrobiłem wczoraj i to sam. Poprawiłem chyba z 9 razy dlatego wszystko jest już dobrze. Jak chcecie to sobie pobierzcie by mieć na własność.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Można gdzieś ściągnąć te odcinki specjalne ?

kindzia160294

Wszystkie na c h o m i k u j . p pl i wszystkie są z wgranymi napisami. Tytuły znajdziesz na polskiej wikipedii.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Dziękuję :)