czy daty premier odcinków specjalnych podane wyżej są dobre? bo myślałam że są w kolejności chronologicznej ale daty są pomieszane. Jest pomyłka przy roku (np. All the Juicy Details jest z 2007?) czy po prostu nie po kolei spisane??
Desperate Housewives: "Oprah Winfrey is the New Neighbour"
Cytat:
Karen Stouffer (Oprah Winfrey) zrezygnowała z roli prezesa w obracającej milionami korporacji. Przeprowadziła się wraz z mężem Gordonem na przedmieścia Fairview, do domu przy 4351 Wisteria Lane. Tam spotkała urocze i seksowne mieszkanki: Bree Van De Kamp, Susan Mayer, Gabrielle Solis, Lynette Scavo i Edie Britt. Ich problemy oraz to, że była świadkiem ukrycia pewnej zbrodni, ją przerosło, nie sądzicie?
Prezenterka telewizyjna i wielka fanka serialu została wmontowana w wycinki innych epizodów pierwszego sezonu: Gabrielle (z Johnem; odc. 3), Bree (Z Georgem; odc. 12), Susan (odc. 02), Lynette (początek odc. 13) i Edie (odc. 4) oraz Paulem (odc. 9).
Wiem, że od premiery tego odcinka specjalnego minęło 7 lat ale na moim c h o m i k u o nazwie "Michu1945" są dostępne polskie napisy do owego odcinka, które zrobiłem wczoraj i to sam. Poprawiłem chyba z 9 razy dlatego wszystko jest już dobrze. Jak chcecie to sobie pobierzcie by mieć na własność.
Wszystkie na c h o m i k u j . p pl i wszystkie są z wgranymi napisami. Tytuły znajdziesz na polskiej wikipedii.