Poprzednie sezony oglądałam dość pobieżnie, bo tylko to co leciało w TV a nie zawsze tez
do końca każdy sezon i niektóre wątki mi umknęły.
Więc mam pytanie: dlaczego tak naprawdę Mary Alice popełniła samobójstwo? Było to
kiedykolwiek wyjaśnione? Oraz jaki sekret ukrywała Katherine? Pamiętam, że był to sezon
kiedy ona z powrotem wprowadziła się na ulicę razem już z prawie dorosłą córką i wiem, że
coś nie tak było własnie z nią. Że jej ojciec (ten policjant) skapnął się po jakimś czasie, że to
nie jest ta sama dziewczynka.
Wejdź na naszą, polską wikipedię i wpisz sobie "Mary Alice Young" oraz "Katherine Mayfair"
Tam wszystko jest spisane co, kto i jak dochodził do sedna obu tajemnic.
Mary Alice adoptowała Zacha, ale po jakimś czasie zjawiła się bilogiczna matka dziecka ( tak apropos była dziewczyna mike delfino) i chciala go odzyskac. Mary alice i Paul nie mogli miec sowich dzieci i tak pokochali Zacha ze nie mogli na to pozwolic, wiec zaczeli sie przepychac, czy cos i ona zmarla. potem ja pocieli i schowali do kufra, a ten kufer wmurowali w basen swego nowego domu na wisteria lane.
Katherine miała córkę z jakims damskim bokserem. wyprowadzily sie od niego i zamieszkaly na wisteria lane. mala miala swoj pokoj. katherine raz polozyla jej lalke na wysokiej polce, a mala wspiela sie na nia, zeby ja siegac. niestety spadla razem z polka, ktora ja przygniotla. zmarla na miejscu. na podlodze znajdowal sie potem slad. no i katherine pojechala do sierocinca i zaadoptowala podobna dziewczynke, w podobnym wieku. maz i ojciec nic nie wiedzial, nie wiem czy kojarzysz, ale byl zly i na koncu ginie zamordowany przez katherine, ktora tylko tak mogla sie od niego uwolnic.
Mary Alice dźgnęła tą dziewczynę nożem :P
I mała Dylan zginęła pod szafą, nie pod półką :P
(nie czepiam się, ale dla mnie ważne są szczegóły)
Nawet w sezonie drugim, odcinek 12, zostało powiedziane, że obaj/oboje mają najrzadszą grupę krwi - ABRh-.
Ach... tak też myślałam, ale miałam nadzieję że się mylę, że grupa krwi to przypadek, a dziewczyna Mike okazała się kobietą niewierną, albo zgwałconą...
bo prowokujesz,a nie lubie tego ... nikt nic nie ma, a ty sam sie prosisz -.-
michu1945 !!! znasz sie na rzeczy ;P pytanko:
4 sezon:
Do Katheriny wprowadziła się chora babcia. w którymś odcinku ona umiera. Jak się nazywa utwór który Dylan grała na skrzypcach? wiem że trudne pytanie ale jestes wszechwiedzący :D
OMG!!!! "Wszechwiedzący"? OMG!!!
Lilian Simms, siostra matki Katherine, wprowadziła się i zmarła w odcinku 4x04 “If There’s Anything I Can’t Stand”.
Dylan zagrała "Cello Suite No. 1" Bacha.
A jak to się wydało tak właściwie? Paul powiedział prawdę dziewczynom? Tak dawno to oglądałam, że już wszystko mi się poplątało.
Hej, a czy któraś z Was mogłaby mi napisać, na którym sezonie TV skończyła emisję Desperatek? Mam na myśli serial nadawany na Polsacie.
Nie. Mam wszystkie na dysku przenośnym i w każdej chwili mogę sprawdzić + wszystkie ważniejsze postacie z serialu spisałem na naszej wikipedii. To mój cały sekret