PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117705
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Poprzednie sezony oglądałam dość pobieżnie, bo tylko to co leciało w TV a nie zawsze tez
do końca każdy sezon i niektóre wątki mi umknęły.
Więc mam pytanie: dlaczego tak naprawdę Mary Alice popełniła samobójstwo? Było to
kiedykolwiek wyjaśnione? Oraz jaki sekret ukrywała Katherine? Pamiętam, że był to sezon
kiedy ona z powrotem wprowadziła się na ulicę razem już z prawie dorosłą córką i wiem, że
coś nie tak było własnie z nią. Że jej ojciec (ten policjant) skapnął się po jakimś czasie, że to
nie jest ta sama dziewczynka.

aannjjaa

Wejdź na naszą, polską wikipedię i wpisz sobie "Mary Alice Young" oraz "Katherine Mayfair"

Tam wszystko jest spisane co, kto i jak dochodził do sedna obu tajemnic.

ocenił(a) serial na 10
aannjjaa

Mary Alice adoptowała Zacha, ale po jakimś czasie zjawiła się bilogiczna matka dziecka ( tak apropos była dziewczyna mike delfino) i chciala go odzyskac. Mary alice i Paul nie mogli miec sowich dzieci i tak pokochali Zacha ze nie mogli na to pozwolic, wiec zaczeli sie przepychac, czy cos i ona zmarla. potem ja pocieli i schowali do kufra, a ten kufer wmurowali w basen swego nowego domu na wisteria lane.

Katherine miała córkę z jakims damskim bokserem. wyprowadzily sie od niego i zamieszkaly na wisteria lane. mala miala swoj pokoj. katherine raz polozyla jej lalke na wysokiej polce, a mala wspiela sie na nia, zeby ja siegac. niestety spadla razem z polka, ktora ja przygniotla. zmarla na miejscu. na podlodze znajdowal sie potem slad. no i katherine pojechala do sierocinca i zaadoptowala podobna dziewczynke, w podobnym wieku. maz i ojciec nic nie wiedzial, nie wiem czy kojarzysz, ale byl zly i na koncu ginie zamordowany przez katherine, ktora tylko tak mogla sie od niego uwolnic.

ocenił(a) serial na 10
mariaxik

Mary Alice dźgnęła tą dziewczynę nożem :P
I mała Dylan zginęła pod szafą, nie pod półką :P
(nie czepiam się, ale dla mnie ważne są szczegóły)

foxmulder

"zginęła pod szafą," i to nie pod taką z byle sklejki, tylko dębową a to jest CIĘŻKIE jak ch***ra.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Ja również mam jedno pytanie.
Czy Mike Delfino na 100% ojcem Zacha?

ocenił(a) serial na 10
Molinezja1996

takMike był biologicznym ojcem Zacha

fnh81

Nawet w sezonie drugim, odcinek 12, zostało powiedziane, że obaj/oboje mają najrzadszą grupę krwi - ABRh-.

ocenił(a) serial na 10
fnh81

Ach... tak też myślałam, ale miałam nadzieję że się mylę, że grupa krwi to przypadek, a dziewczyna Mike okazała się kobietą niewierną, albo zgwałconą...

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Michu, chyba oboje jesteśmy psychiczni jeśli chodzi o Desperatki!

ocenił(a) serial na 10
foxmulder

hehe prawdziwi fani ;)

foxmulder

Zgadzam się. Jeśli komuś to przeszkadza to jego problem...

ocenił(a) serial na 10
michu1945

na razie tylko ty masz problem ...

mariaxik

Nie wmawiaj mi proszę, że ja mam problem. To zakłamywanie rzeczywistości.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

to po co sie rzucasz? nikomu nic nie przeszkadza,,,

mariaxik

Sama zaczęłaś temat...

ocenił(a) serial na 10
michu1945

bo prowokujesz,a nie lubie tego ... nikt nic nie ma, a ty sam sie prosisz -.-

mariaxik

Nie każda prowokacja jest warta uwagi.

michu1945

michu1945 !!! znasz sie na rzeczy ;P pytanko:
4 sezon:
Do Katheriny wprowadziła się chora babcia. w którymś odcinku ona umiera. Jak się nazywa utwór który Dylan grała na skrzypcach? wiem że trudne pytanie ale jestes wszechwiedzący :D

hedlio

OMG!!!! "Wszechwiedzący"? OMG!!!

Lilian Simms, siostra matki Katherine, wprowadziła się i zmarła w odcinku 4x04 “If There’s Anything I Can’t Stand”.

Dylan zagrała "Cello Suite No. 1" Bacha.

foxmulder

A jak to się wydało tak właściwie? Paul powiedział prawdę dziewczynom? Tak dawno to oglądałam, że już wszystko mi się poplątało.

Canberrka

http://pl.wikipedia.org/wiki/Mary_Alice_Young

WSZYSTKO jest tutaj. Przeczytaj tylko.

michu1945

Dzięki :) Dużo tego, chyba muszę zacząć oglądanie od nowa bo większości już nie pamiętałam.

ocenił(a) serial na 9
Canberrka

Hej, a czy któraś z Was mogłaby mi napisać, na którym sezonie TV skończyła emisję Desperatek? Mam na myśli serial nadawany na Polsacie.

monisss90

Emitowano tylko pięć pierwszych sezonów na tym kanale.

ocenił(a) serial na 9
michu1945

Dziękuję za odpowiedź :)

ocenił(a) serial na 10
michu1945

wow :) Widzę, że wszystkie odcinki pamiętasz dokładnie :)

x3kuniax3

Nie. Mam wszystkie na dysku przenośnym i w każdej chwili mogę sprawdzić + wszystkie ważniejsze postacie z serialu spisałem na naszej wikipedii. To mój cały sekret

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Też dobrze ;)