PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117876
6,9 23 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

ranking seriali ;/

ocenił(a) serial na 10

http://www.filmweb.pl/rankings/serial/world

dziwne, że gotowe nie znajdują się w top 100, a jakies g o w n a anime ( Higurashi no naku koro
ni, bleach) tak. albo jakies puste seriale typu - slodkie kłamstewka. większość z nich ma 1000
fanow, kazdy dal 8-10 i srednia jest 8,5 ;/

gotowe zaslugują gdzies na miejsce w pierwszej 50 albo chociaz w top 100, bo wg mnie to jest
jeden z wiekszych hitow ABC

ocenił(a) serial na 9
mariaxik

Też jestem zdziwiony.
1. Serial bił rekordy popularności jeśli chodzi o oglądalność (ostatni odcinek pierwszej serii, zobaczyło ponad 30 milionów widzów, co stanowi I miejsce pod względem oglądalności seriali komediowych/musicali).
2. Serial zdobył masę nagród!
3. Serial został zapisany jako "Serial przełomowy i kultowy".
4. Gra aktorska na najwyższym poziomie, to samo muzyka, scenografia, montaż...

Widzę że w tym rankingu połowa seriali są gorsze niż gorsze...

ocenił(a) serial na 10
RazzleMan88

Zgadzam się z Wami.

RazzleMan88

Zgadzam się! Mimo że oglądam np. Pamiętniki Wampirów czy Pretty Little Liars i je lubię to mimo wszystko to jakieś nieporozumienie że te seriale są w tym rankingu, a Gotowe Na Wszystko już nie. Przecież oba te seriale nie dorównują desperatkom do pięt, tak samo jak kilka innych seriali umieszczonych w tym beznadziejnym zestawieniu ;/

ocenił(a) serial na 10
paulinamarchewka14

dla mnie zawsze pozostaną w top 1 ten serial bawił mnie i wzruszał do łez bardzo tęsknie za desperatkami koffanymi a propos tematu zgadzam się w 100% Gotowe Zasłużyły na więcej