troche mnie to dziwi, że w polsce jakoś tak slabo mu idzie.ludziska wolą jakiś tam zagubionych, przecież desperatki wymiatają!dialogi, muzyka, akcje i ciągle nieodkrya tajemnica, a w lost pewnie sie okaże że to ufo zestrzeliło ten samolot, a oni sa na tej wyspie bo to jest reality show-szkoda gadać.NUDY:((((!!!
No wiesz nie wydaje mi się by szło mu źle choćby po ilości oddanych głosów i ocenach.. zresztą ja oglądam i ten serial i ten i jakoś nie uważam by LOST to były nuudy, jest tam też akcja i ciągle nieodkryta tajemnica, nie wypowiadaj się na temat o którym nie masz zielonego pojęcia..
widze ze nie umiesz czytać między słowami:"a w lost pewnie sie okaże że to ufo zestrzeliło ten samolot, a oni sa na tej wyspie bo to jest reality show", tak napisałam, z czego intelgentni ludzie powinni wywnioskować, że wiem o czym jest LOST
No, raczej ja bym się zgodził z koleżanką, że nie masz zielonego pojęcia co to jest LOST, bo obejrzałaś jeden, z dwa odcinki i już krytykujesz porównując te dwa seriale, ktore tak wiele od siebie sie różnią. Ja jestem za "Zagubionymi".
Dla mnie to desperatki są zdecydowaną górą.Pokazują naszą rzeczywistość w niesamowity sposób,porusza temat nie poruszony przez nikogo wcześniej-życie zwykłych kobiet .W tym serialu jest wszystko:humor,rozywka,prawda, ironia,tajemnica,zagadka i niesamowity klimat."Gotowe na wszystko"zupełnie mi wystarczają,a Lost mnie nie interesują,bo tyle tam ''tajemnic'' że nie wiadomo o co właściwie chodzi....
dziękuje ze desperatki i chylę czoła twórcy...
jak nie wiesz o co chodzi to wcale nie znaczy że serial słaby
ale podział jest fajny - przy lost facet a przy dh kobieta :)
ja wolę lost chociarz pierwszą serię już bardzo dawno ogladałem stą zainteresowanie dh
jak dla mnie średni serial, no ale co ja tam mogę wiedzieć o housewives :)
oj tam a po co sie o to klocic ktory serial lepszy. jednym przypadl do gustu ten drugim tamten. co prawde zalozycielka tematu troche wypalila ni z gruchy ni z pietruchy o tym ze Lost to nuda bo to moglo troche poddenerwowac fanow serialu ale "niestety" w kwestii tego ktory serial bardziej lubie to zdecydowanie wygrywaja nmoje kochane desperatki - bez nich zycie byloby nudne
:)