PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117711
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

troche mnie to dziwi, że w polsce jakoś tak slabo mu idzie.ludziska wolą jakiś tam zagubionych, przecież desperatki wymiatają!dialogi, muzyka, akcje i ciągle nieodkrya tajemnica, a w lost pewnie sie okaże że to ufo zestrzeliło ten samolot, a oni sa na tej wyspie bo to jest reality show-szkoda gadać.NUDY:((((!!!

ocenił(a) serial na 7
ellisa

No wiesz nie wydaje mi się by szło mu źle choćby po ilości oddanych głosów i ocenach.. zresztą ja oglądam i ten serial i ten i jakoś nie uważam by LOST to były nuudy, jest tam też akcja i ciągle nieodkryta tajemnica, nie wypowiadaj się na temat o którym nie masz zielonego pojęcia..

Velouria

widze ze nie umiesz czytać między słowami:"a w lost pewnie sie okaże że to ufo zestrzeliło ten samolot, a oni sa na tej wyspie bo to jest reality show", tak napisałam, z czego intelgentni ludzie powinni wywnioskować, że wiem o czym jest LOST

ocenił(a) serial na 8
ellisa

No, raczej ja bym się zgodził z koleżanką, że nie masz zielonego pojęcia co to jest LOST, bo obejrzałaś jeden, z dwa odcinki i już krytykujesz porównując te dwa seriale, ktore tak wiele od siebie sie różnią. Ja jestem za "Zagubionymi".

ocenił(a) serial na 10
ellisa

Dla mnie to desperatki są zdecydowaną górą.Pokazują naszą rzeczywistość w niesamowity sposób,porusza temat nie poruszony przez nikogo wcześniej-życie zwykłych kobiet .W tym serialu jest wszystko:humor,rozywka,prawda, ironia,tajemnica,zagadka i niesamowity klimat."Gotowe na wszystko"zupełnie mi wystarczają,a Lost mnie nie interesują,bo tyle tam ''tajemnic'' że nie wiadomo o co właściwie chodzi....
dziękuje ze desperatki i chylę czoła twórcy...

Gizra

jak nie wiesz o co chodzi to wcale nie znaczy że serial słaby
ale podział jest fajny - przy lost facet a przy dh kobieta :)
ja wolę lost chociarz pierwszą serię już bardzo dawno ogladałem stą zainteresowanie dh
jak dla mnie średni serial, no ale co ja tam mogę wiedzieć o housewives :)

ocenił(a) serial na 10
og0r

oj tam a po co sie o to klocic ktory serial lepszy. jednym przypadl do gustu ten drugim tamten. co prawde zalozycielka tematu troche wypalila ni z gruchy ni z pietruchy o tym ze Lost to nuda bo to moglo troche poddenerwowac fanow serialu ale "niestety" w kwestii tego ktory serial bardziej lubie to zdecydowanie wygrywaja nmoje kochane desperatki - bez nich zycie byloby nudne

:)