moją faworytką jest zdecydowanie LYNETTE! jest niesamowita, i ma super dzieciaki...:) a Tom jest przesłodki..:D
kto jest Waszym ulubieńcem?
Hmmm trudny wybór, każda z postaci w serialu "Gotowe na wszystko" ma urok :D Gdybym miał ograniczyć sie do 1 ... to chyba Gabi :D Longoria fajnie odgrywa swoją role, pozatym sytuacje z nią w głównej roli wspominam najlepiej ... [ obecnie jest w trakcie oglądania 3 sezonu ] :)
najbardziej lubię Gabrielle za zaradnosc i Susan za jej niezręcznosc i gapowatosc:), lubiłam też bardzo syna Bree, Andrew, niestety ostatnio zrobiono z niego grzecznego chłopca
uwielbiam Lynette i podziwiam ją. Twarda babka, która ma niesamowite pomysły:)Natomiast nie przepadam za Susan-drażni mnie jej głupota
Tak, Lynett jest najcudowniejsza. Twarda z niej babka a z drugiej strony jest niesamowicie kochana i wrażliwa ^^ Lubię też bardzo Susan, pomimo swoich wpadek i traum wnosi do serialu pewnego rodzaju urok, bez niej nie byłoby tak wesoło czasami ^^
Bree! Perfekcjonizm i chęć utrzymania na siłę idealnego wizerunku swojej rodziny z jednej strony, ale też gotowość do pomocy i poświęceń przyjaciółkom, poza tym niesamowita uroda i gra Marcii Cross!
Bree i Andrew. Zdecydowanie. Oczywiście głównie za 3 pierwsze sezony (bo w 4 to ta parka nic prawie nie robi ;( ).
Bree za przyznanie się do kłamstwa - "Jestem babcią Benjamina".
Lynette, za to, że jako jedynan ie odeszła od męża i kocha swe dzieci.
Edie, za jej wredotę, ale jest mi jej żal. Patrząc praktycznie, musieliby rozciągnąć odcinek, jeśli chcieli by pokazać historie 6 bohaterek i komentasz siódmej.
Gabrielle za nieziemskie teksty i akcje.
Susan - nie wiem za co? Moze za role detektywa w każdym kolejnym sezonie.
Katherine, za charakterek i tajemnicę....
Mary Alice - za komentarze.
* Ulubiona Desperatka: Bree Hodge
* Ulubiona męska postać: Carlos Solis
* Ulubiony nastoletni bohater: Andrew Van De Kamp
* Najfajniejszy dzieciak: Parker Scavo
* Najlepszy bohater/ka drugoplanowa :Mrs. Karen Mc Kluskey
* Najlepszy epizod damski: Mrs. Juanita Solis (1 sezon)
* Najlepszy epizod męski: Art(hur) Sheprard (3 sezon)
* Najlepszy bohater 4ever :P Bree Hodge!!!