PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117711
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

oglądał ktoś może wczorajszy odcinek, bo ja nie mogłam. Prosze niech ktoś go mi napisze co było, w miare ze szczegółami!! plizz, pozdr. I z góry dzięki;-)

ocenił(a) serial na 10
___Dark_Phoenix___

No to już postaram Ci sie opowiedzieć. Od razu ostrzegam że jestem słaba z angielskiego i imiona bohaterów bede pisała tak, jak sie mówi :D

Więc wielki skrót:
Bree i Rex pozbyli sie auta należącego do ich syna. Obawiali się, że policja odczyta DNA chłopaka i wsadzi go za to do więzienia.

Matka Carlosa nadal leży w szpitalu. Ma śpiączkę. Carlos jest tym załamany, po Gabrielle tego nie widać (chociaż w końcowych momentach widać, jak pomaga mężowi przy myciu chorej).
Do szpitala zawitał także John. Ma wielkie pretensje do siebie i kochanki o to, że to z ich winy Huanita (nie mam pojecia jak pisze sie jej imie) wpadla pod samochód.

Lynnet nie daje już sobie rady z wychowywaniem 4 dzieci. Miała nawet wizje, ze widzi Mary-Alice, która daje jej pistolet i jakby namawia ją do tego samego czynu, przez który jedna z głównych bohaterek zmarła.

Najwięcej to działo sie z ostatnia bohaterka (nie pamietam oczywiscie jej imienia - mam zaćme :D ale wiesz, to ta grana przez Teri).
Umawia się na randke z tym swoim kochasiem z innego bloku. Kiedy Mike'a nie ma w domu, zaczyna z ciekawości buszować u niego w szafkach. Znajduje ogromna ilosc pieniedzy i broń! jest tym przerazona. Zastanawia sie, czym tak naprawde zajmuje sie Mike.
I w ogole byla taka sytuacja, ze jak byla sama u niego w domu to wygladala przez okno. Stanela na parapet, a kiedy z niego zeskakiwala na ziemie, podloga sie zapadła :D i wisiala biedna tak miedzy dwoma pietrami. Kase i pieniądze wtedy lezały w umywalce. I kiedy Mike wrocil do domu, pomogl jej wydostac sie z tej zapadnietej podlogi. I wtedy wlasnie zobaczyl zawartosc umywalki. Kazal sie jej wynosic z jego domu.

I w ogole ten detektyw wynajety prze meza Mary-Alice miał już zamiar zabic ta blondyne. W ostatniej chwili okazało sie, ze ta fioletowa papeteria nalezala do tej babki, u której ta blondi mieszka (wiesz, ta taka ruda stara wiedźma :D). I kiedy maz Mary-Alice sie o tym dowiedział, to poszedł do niej do domu, chwile ja zagadywał, az wteszcie...... zaczał ją bić!! I żeby było "smieszniej" to pobił ją na śmierć :/ zabił tą babke, bo ona sama przyznala sie, ze wysłała do jego zony ten liscik.

W tym samym czasie Mike przyszedł to Teri Hutcher (czy jak jej tam) i w drzwiach powiedział "wiem ze masz do mnie 1000 pytan. pytaj o co chcesz", lecz ona rzucila sie na niego (byla po kilku kieliszkach wina) i zaczeli sie namietnie całowac. a poniewaz nie jestes dzieckiem domyslasz sie, jak te całuski sie skonczyly;)

Strasznie Cie przepraszam, że pisałam tak chaotycznie, ale mam nadzieje ze wiesz, co chciałam Ci przekazać.

Buziolki i pozdrawiam:):):) :*:*:*

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

Dzieki za umieszczenie streszczenia mnie rowniaz sie przydalo gdyz niestety nie mogłam wczoraj oglądac TV. A szkoda bo dzialo sie działo i kurde niew oglądnęlma jak w koncu sie calowali :/ a tak na to czekałam!! Oh ten Mike brutal!!:)Dzieki jeszcze raz pa!

ocenił(a) serial na 8
Adulka_2

WIELKIE DZIEKI!!
tez nie moglam obejrze!

a tyyyle się działo! i to zawiśnięcie między podłogami :D:D musiał być super odcinek!
nie ma bata! nie opuszcze następnego. aniestety nie znalazłam w całym tygodniowym rozpisie powtórki :/

ocenił(a) serial na 10
Goonies

Nie macie za co dziękować. Ja was przepraszam za to moje beznadziejne zapominanie imion. Przeciez to Susan! :D a moja pusta głowa zapomniala :D

Buziolki dla Was :*:*

ocenił(a) serial na 10
Adulka_2

ja też ci bardzo dziękuje. bardzo mi pomomogłaś:-) ale żałuje że nie obejrzałam to był super odcinek. Jeszcze raz wielkie dzięki pa pa:*