PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117724
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

na stronie www.repro.emedian.net można już obejrzeć zdjęcia z 22 i 23 odcinka 3 serii. Zapowiada się ciekawie :)

ocenił(a) serial na 9
latarynka2

Faktycznie ciekawie :) Ale chyba nie wezmą ślubu, może to tylko takie wyobrażenia bohaterek. Nie chce aby Gaby wychodziła za Victora, nie pasują do siebie, a w ogóle czytałam że ma wrócić do Carlosa więc.. no nie wiem zobaczy sie :) Pzdr

ocenił(a) serial na 9
latarynka2

Faktycznie ciekawie :) Ale chyba nie wezmą ślubu, może to tylko takie wyobrażenia bohaterek. Nie chce aby Gaby wychodziła za Victora, nie pasują do siebie, a w ogóle czytałam że ma wrócić do Carlosa więc.. no nie wiem zobaczy sie :) Pzdr

Gosia_0809

Gabrielle wyglada okropnie, jak na jej szał za modą, mogłby inną sukienke sobie wybrać i jej tak spięte włosy nie pasują. Susan wyglada za to przeuroczo ;]

Fiola

nie, sukienka jest OK, ale ta fryzura wygląda jakby miała lifting twarzy zaraz przed ślubem:) Susan za to wygląda naturalnie:) I wreszcie Bree wróciła ale nie było widać tego dziecka z Europy;P

latarynka2

Nie moga wszystkiego ujawnić :P
W sumie z tym dzieckiem to wydaje mi sie głupi pomysł, mogliby coś ciekawszego dać by sie działo wokól Bree.

latarynka2

mi się wydaje,że Gabi nie wyjdzie za Victora. Po 1- mało zdjęć z jej ślubu, 2- w najnowszym odcinku nie wydaje się przekonana, 3- w zapowiedziach 4 sezonu było, że wróci do Carlosa

ocenił(a) serial na 10
geva

Gaby wyjdzie za Victora na stówę, prawdopodobnie jednak on umrze i Gaby będzie z Carlosem. Możliwa jest też wersja, że po prostu przypadkiem spędzi z Carlosem jedną noc.