PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117832
6,9 23 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

'gotowe na wszystko' to zdecydowanie mój faworyt, ale nie mam dostępu do najnowszych odcinków, więc zastanawiam się, co innego mogłabym obejrzeć. z góry dzięki za polecenie. :)

użytkownik usunięty
Marmolada_2

Nic nie dorówna desperatkom:P więc nawet nie szukaj

a Ty co oglądasz oprócz desperatek? :)

Marmolada_2

Mi się podoba np. "Uwaga Faceci" ale każdy lubi co innego więc nie wiem czy Ci się spodoba...;)

____59

"Uwaga, faceci!" jest bardzo dobry, ale nie dorasta desperatkom do pięt...

Marmolada_2

Nie powiedziałbym, że to serial dla kobiet :P

ocenił(a) serial na 9
Marmolada_2

Ja również bym tak nie powiedzial xD To, ze 4 kobiety są głównymi bohaterkami nie oznacza,że dla kobiet jest zarezerwowany. Szczegolnie, że co drugi odcinek ktoś tam kogoś zabija itp xD

skrash

Wiem, że "Uwaga faceci" nie dorastają desperatką do pięt ale jest wart obejrzenia...;)
A myślę, że marmolada napisała "seriale dla kobiet" żeby nikt tutaj jakiś "kryminalnych" nie wymienił ;)

____59

jasne, że jest wart obejrzenia, nie przeczę;)

____59

hmmm.... no ja powiem szczerze, że w przypadku świetnego I sezonu najbardziej czekałem na wyjaśnienie samobójstwa Mary Alice Young oraz tego morderstwa sprzed lat. Doskonała układanka i rozrywka na wysokim poziomie - za to uwielbiam Gotowe na wszystko.

Być może kobiety na inne wątki zwracają uwagę :P

Pozdrawiam :)

radzio200

oj, wiedziałam że jakiś facet zaraz się obruszy. ;D :)

użytkownik usunięty
Marmolada_2

zdecydowanie polecam "Seks w wielkim mieście"
"Bracia i siostry" też niezłe
ciężko o dobre seriale "dla kobiet"
"Ally McBeal" pewnie widziałaś

"Szczególnie, że co drugi odcinek ktoś tam kogoś zabija itp xD" w desperatkach też nie stronią od trupów ... to samobójstwo, to trup w zamrażarce, ciągle morderstwa albo bezmyślne spowodowana śmierć ... a kobiety są w niebo wzięte xD Ale co prawda to prawda, Kobiety zwracają na co innego uwagę. POZDRAWIAM

użytkownik usunięty
mati_5

niby na co kobiety zwracają uwagę, nie rozumiem...
podejrzewam, że na to samo co faceci - intrygi, morderstwa, niespodziewane zwroty akcji itp.

Niewiem, ale wydaje mi się że kobiety zwracają większą uwage na romansidła i zdrady ... a faceci przywiązują większą wagę np. do tego jak znaleziono trupa w zamrażarce pani McCluskey. muhaha xD Pozdro

użytkownik usunięty
mati_5

tylko ci się tak wydaje:)

mati_5

Dzięki za wszystkie tytuły!
Obejrzałam pierwszy odcinek 'Seksu w Wielkim Mieście' (mam dwa sezony) i byłam cholernie zawiedziona, bo niezbyt przypadł mi do gustu. Ale wrócę do niego w wolnej chwili, a nuż dalej się rozkręci. ;)

Marmolada_2

devious maids

seks w wielkim miescie przebija wszystko!! :)

ocenił(a) serial na 9
Marmolada_2

Zemsta, Kochanki, Pretty Little Liars

ocenił(a) serial na 9
Buka91

oj.. to post sprzed 5 lat xD

ocenił(a) serial na 6
Buka91

PRETTY LITTLE LIARS!! <3

Marmolada_2

sex, sic feet under gilmore girls, oficer. a wszystkie odcinki są tuhttp://www.cucirca.com/2007/05/22/watch-desperate-housewives-online/

ocenił(a) serial na 10
luza

najlepsze to Seks w wielkim mieście i Plotkara tez jest fajna, ale desperadek nikt nie przebije, oczywiście :-)

Marmolada_2

Zaczelam ogladac Kochanki i szczerze po jednym odcinku sie wciagnelam :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
Marmolada_2

Może seks w wielkim mieście , ale desperatki są the best !!! A możesz je obejrzeć w różnych portalach filmowych .

nathalie34

Devious Maids