PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 407 tys. ocen
8,7 10 1 406797
7,9 56 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Dla tych co już wiedzą co dalej się stanie,Czy smok Daenerys spali tego araba co mu smoka niby ma oddać ? jak to się potoczy dalej

ocenił(a) serial na 10
Joleke22

Nie spali go smok. Ma ona inny plan co do araba. A to już pewnie w następnym epizodzie.

ocenił(a) serial na 7
marcin_niewiadomski

Czyli smok zostanie u niego ?

ocenił(a) serial na 10
Joleke22

Plany Daenerys zdradza scena rozmowy z Missandei;)

ocenił(a) serial na 10
marcin_niewiadomski

Melissandre, tak będzie lepiej.

ocenił(a) serial na 9
myszszata

Melissandre to ta ruda :)

ocenił(a) serial na 10
marcin_niewiadomski

Drogon spali całe masto. Nieskalani zabiją wszystkich, oprócz niewolników.

myszszata

Całe miasto? Nie pamiętam, żeby tak było. Coś tam smoki spalą, ale bez przesady. Na razie są wielkości większego psa zdaje się.

ocenił(a) serial na 10
Joleke22

Ja przypuszczam ze Dana coś wykombinuje z tymi smokami ale jeszcze nie wiem co ;-)

Joleke22

Ludzie, po co wy oglądacie ten serial? Setny temat tego typu, nie rozumiem...
Jeśli tak lubicie psuć sobie przyjemność, przeczytajcie streszczenie wszystkich tomów na westerowskiej wikipedii.

ocenił(a) serial na 7
Zygfryd88

Mam taki fetysz że wolę się dowiedzieć tego prędzej,zaznaczyłem że jest to spoiler więc nie widzę problemu,jeśli to go masz to wytłumacz mi po co się za przeproszeniem wpieprzasz w rozmowe ?

Joleke22

SPOILER ŻE JA PIER***E :)))

Smok Dany nie będzie chciał go słuchać. Dany tak zaku*wi arabowi biczem, że się nałoży nogami, a potem będzie regularna rzeź z udziałem smoków i Nieskalanych, którzy oczywiście będą słuchać tylko Dany. Mówię Wam, ten odcinek powinni puszczać w Multikinie. :D

kendo777

Ale jak zwykle Weiss i Benioff coś spie...lą;-)

ocenił(a) serial na 9
Joleke22

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Dany przekaże smoka a otrzyma bicz by móc rozkazywać Nieskalanym. Smok nie bedzie się chciał słuchać araba i wtedy Dany powie "dracarys" i smok spali Araba. Reszta ważniaków z miasta będzie chciała, zeby nieskalani uratowali tego araba, ale nieskalani słuchają sie tylko osoby trzymającej bicz i nie ruszą się z miejsca, gdy smoki zaczynają palic. Dany wydaje rozkaz, by nieskalani zabili wszystkich mieszkańców oprócz dzieci poniżej bodajże 8 lat i niewolników, którzy się poddadzą.
Jak prawdziwa Khalessi splądruje miasto :)