PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 409 tys. ocen
8,7 10 1 408960
7,9 69 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Od dziecka nie przepadalem za serialami ale pewnego poranka przeczytalem ze Gra o Tron
to swietny serial itp. Jako ze lubie akcje w czasach sredniowiecznych pomyslalem czemu
by tu nie obejrzec chociaz jednego odcinka. Wiec siadlem w ciszy uruchomilem torrenty i
czekalem az pobierze sie...... Nagle widze napis torrent zostal pobrany moje mysli na temat
tego serialu byly nijakie. Dobra ! Best Player uruchomiony razem z gra o tron w duecie widze
swietne wejscie jak te wszystkie kolowrotki tworza królestwo. Moje zainteresowanie
zaskakujaco szybko wzroslo a wiec z usmiechem na twarzy patrze na pierwsza scene.
Bylem zawiedziony pierwsza scena ale kontynuowalem dalej i dalej i z kazda sekunda Gra o
Tron mnie bardziej wciagala. Kazdy odcinek wydawal mi sie coraz lepszy i lepszy wiec
jedyne na co czekalem w niedziele kazdego tygodnia to Gra o Tron. Niestety nadal tak mam i
jestem pelny nadzieji ze nie jestem sam.

użytkownik usunięty
FastSmith7

To chyba pierwszej sceny nie obejrzałeś, bo była PRZED czołówką i raczej trudno uznać ją za mało interesującą ;P

ocenił(a) serial na 10
FastSmith7

Dokładnie, przed "kołowrotkami tworzącymi królestwo" jest 7 minut filmu w pierwszym odcinku. I w tych 7 minutach mamy zawartych najwięcej jak do tej pory, najciekawszych postaci w całym uniwersum (później pojawia się jeszcze w jednym odcinku na krócej - dokładnie w liczbie pojedynczej, a w pierwszym odcinku jest ich więcej i nie chodzi o ożywione trupy :P).