PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 410 tys. ocen
8,7 10 1 409587
7,9 69 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Arya?

ocenił(a) serial na 9

Czy wam też na samiuteńkim końcu ostatniego odcinka, kiedy Starkówna szĺaprzez targ krwawią jak świnia, mignęła w tle postać Gendryego? Pytam siębo kamera jakoś często łapala tego czarnowłosego męzczyznę i to było moje pierwsze skojarzenie

majku4

Gendry został spalony przez Melisandre.

ocenił(a) serial na 9
Magdulina

Przecież Davos pomógł mu uciec.

ocenił(a) serial na 7
Magdulina

Davos mu pomógł i poszedł wiosłować Xd

ocenił(a) serial na 9
Magdulina

Davos wsadził go do łódki, dał wiosła i kazał uciekać. Od 3(?) sezonu go nie widzieliśmy

ocenił(a) serial na 9
majku4

Gendrego tam chyba nie ma, ale przez przypadek znalazłam artykuł, sugerujący, że ktoś trochę za często pojawia się w jej towarzystwie... (chociaż wątpie, żeby to był ten, kogo podejrzewają w artykule, a być może to tylko jakiś przypadkowy aktor...)
http://www.avclub.com/article/arya-might-have-stalker-braavos-237948

siersciooch

Przychylam się do opinii, że w GoT używają jednego i tego samego statysty w wielu scenach xD

ocenił(a) serial na 9
matiiii

Też mi się tak wydaje, a póżniej powstają dziwne teorie :P ewentualnie byłabym jeszcze skłonna uwierzyć, że to sam Jaqen woli mieć na Aryę oko, albo któryś z ludzi bez twarzy. No nic, wkrótce się okaże...

siersciooch

O tak, już wkrótce się okaże :D Nie mniej gdyby okazało się, że faktycznie chodziło o to, że Jaqen chciał mieć Arye na oku to nie miałbym nic przeciwko :P

ocenił(a) serial na 9
majku4

A tak przy okazji tematu Arya, zastanawiam się czy w książce Waif ma jakiś powód by ją nienawidzić? Starkówna nic jej nie zrobiła, nie jest lepsza/zdolniejsza od niej i Jaquen jakoś specjalnie jej nie faworyzuje; przynajmniej w serialu. Więc skąd ta nienawiść w Waif? Tak po prostu?

eFKaa

Jeśli miałbym na coś wskazać: pochodzenie Aryi (jedna z ich pierwszych scen o 'kłamaniu'). GDYBY teoria o osobowościach się sprawdziła to nawet by to pasowało - chęć 'wymordowania' Aryi, w tym tego, że jest szlachcianką. Jeśli teoria się nie sprawdzi to też stawiałbym na pochodzenie Starkówny - od początku Waif miała z tym najwidoczniej problem.