Nie rozumiem, dlaczego nie ma w serialu wątku z Panią Kamienne Serce i irytuje mnie to, gdyż wątek był dość istotny. Może będzie w przyszłym sezonie? I przyszłych książkach?
Ten G.R.R.Martin lubi grać na emocjach czytelnika, skubany.
Na pewno przed każdym epizodem (a tym bardziej przed finałem) będzie sporo fake'ów z LS jak to było przez ostatnie 2 lata.Co do pojawienia się w serialu to jest na to szansa.Może D&D zdecydują sie na wprowadzenie tej postaci z takich względów że fani tego chcą już od dawna ;x Wydaje mi się że nie wprowadzili dotychczas tej postaci ponieważ za mało jest jej w ksiązce ;/ . Ona pojawiła sie chyba po jednej scenie w dwóch ksiażkach ale nie pamiętam za bardzo, więc, D&D nie wiedzieli jak sie jej losy potoczą.Co prawda Martin zdradził im jak sie Saga skończy. Sam przyznał w wywiadach, że żałował na początku swojej deycji związanej z przywróceniem Starkówny.Nie miał pojęcia co z nią zrobić więc Dedeki nie chceili sami się z tym wątkiem bawić by nie wydawało się to naciągane.Dobra wiadomośc jest taka że jakiś czas temu był wywiad z Martinem (już nie pamiętam gdzie ale chyba na Westeros) i mówił on o tym że odrodzona Cat odegra ważną rolę(czyli znalazł dla niej wyjście) .Dlatego tez mógł zdradzić dedekom jaka jej przyszłość czeka i może wkońcu doczekamy sie tej postaci :d. Z tego co wiem, niedawno pojawiły się "spoilery" dotyczące odcinków 6 sezonu i pojawiła się tam LS. Jednak na 95% jest to dzieło jakiegoś fana.
Co ciekawe, sam Martin niedawno przyznał że szkoda iż ta postac się nie pojawiła w serialu.Co do aktorki odgrywającą role Cat to ona może mówić w wywiadach co chce.Kit niedawno też mówił, że w serialu się nie pojawi a zapewne widziałeś/widziałas ostatnie doniesienia z planu :P
Raczej nie ma oprócz fake'ów.Jednak z plotek których gdzieś tam czytałem(pewnie ściema) ma powrócić bractwo.
Też wiadomośc o tym, że zamiast 7 sezonów planowane jest 8 daje szanse na to że wprowadzą LS, ponieważ wprowadzenie tej postaci zbyt pózno było by naciągane. Jednak to tylko takie moje gadanie i pewnie tylko na plotkach sie skończy a LS nie będzie :d