Nie chcę spoilerować, ale trochę mnie to męczy. W obsadzie 2 sezonu nie widać nikogo kto miałby zagrać Fetora (którego znamy także pod innym imieniem). Orientuje się ktoś, dlaczego ta postać nie zawita w 2 sezonie? Scenarzyści zdecydowali się przerzucić go do sezonu 3 czy też zdecydowali się całkiem wyciąć nieszczęśnika z serialu? Biorąc pod uwagę kolejne tomy, to byłaby spora zmiana względem oryginału.
Czytałam, że....
SPOILER
Theon zdobędzie Winterfell dopiero w trzecim sezonie. Czy to prawda - nie wiem.
Też tak kiedyś czytałem, ale niedawno patrzyłem tytuły odcinków sezonu drugiego i ósmy nazywa się "The Prince of Winterfell" co kojarzy mi się dość jednoznacznie...
Pierwszym i właściwym Fetorem był Heke ( nie wiem czy w polskiej wersji nazywał się tak samo ), drugim Ramsay Snow, a trzecim Theon.
Hmm... chyba czas odświeżyć Starcie... Jak tak to zwracam honor, wytworzyłem niepotrzebny fetor, tzn. ferment
Również potrafię zrozumieć jak twórcy mogą strzelić sobie takiego samobója, wycinając najokrutniejszy, najbardziej przerażający i najbarwniejszy czarny charakter w całej sadze.
"nieszczęśnika" :D
Tak mi się go jakoś nazwało, w końcu stracił pannę młodą :D
No właśnie, to typowy psychol i nie widać w nim tych odcieni szarości, z których słyną postaci Martina. Ten gość jest jednoznacznie czarnym charakterem i byłoby wielką stratą gdyby go miało zabraknąć. No i odległy Taniec ze Smokami musiałby ulec pewnym, niemałym wcale, zmianom.