PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 406 tys. ocen
8,7 10 1 406110
7,9 56 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Fetor a Sezon 2

ocenił(a) serial na 7

Nie chcę spoilerować, ale trochę mnie to męczy. W obsadzie 2 sezonu nie widać nikogo kto miałby zagrać Fetora (którego znamy także pod innym imieniem). Orientuje się ktoś, dlaczego ta postać nie zawita w 2 sezonie? Scenarzyści zdecydowali się przerzucić go do sezonu 3 czy też zdecydowali się całkiem wyciąć nieszczęśnika z serialu? Biorąc pod uwagę kolejne tomy, to byłaby spora zmiana względem oryginału.

Nersar

Czytałam, że....

SPOILER
Theon zdobędzie Winterfell dopiero w trzecim sezonie. Czy to prawda - nie wiem.

ocenił(a) serial na 7
redpinkbunny

Też tak kiedyś czytałem, ale niedawno patrzyłem tytuły odcinków sezonu drugiego i ósmy nazywa się "The Prince of Winterfell" co kojarzy mi się dość jednoznacznie...

ocenił(a) serial na 9
Nersar

Ale przecież Theon to Fetor - Alfie Allen zagra go przeto. Po co nowy aktor?

laxman

[spoiler] Tu chodzi o Ramsaya.

laxman

Fetorów w książce było trzech :)

ocenił(a) serial na 9
redpinkbunny

Właśnie przewracacie mój świat do góry nogami. Jak Ramsay Bolton to Fetor?

laxman

Pierwszym i właściwym Fetorem był Heke ( nie wiem czy w polskiej wersji nazywał się tak samo ), drugim Ramsay Snow, a trzecim Theon.

laxman

Przecież udawał Fetora w "Starciu królów".

ocenił(a) serial na 9
Zygfryd88

Hmm... chyba czas odświeżyć Starcie... Jak tak to zwracam honor, wytworzyłem niepotrzebny fetor, tzn. ferment

ocenił(a) serial na 7
laxman

Theon to kolejny Fetor. Mi przecie chodzi o Ramsaya Snowa/Boltona...

Nersar

Również potrafię zrozumieć jak twórcy mogą strzelić sobie takiego samobója, wycinając najokrutniejszy, najbardziej przerażający i najbarwniejszy czarny charakter w całej sadze.

"nieszczęśnika" :D

ocenił(a) serial na 7
Zygfryd88

Tak mi się go jakoś nazwało, w końcu stracił pannę młodą :D
No właśnie, to typowy psychol i nie widać w nim tych odcieni szarości, z których słyną postaci Martina. Ten gość jest jednoznacznie czarnym charakterem i byłoby wielką stratą gdyby go miało zabraknąć. No i odległy Taniec ze Smokami musiałby ulec pewnym, niemałym wcale, zmianom.