PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 407 tys. ocen
8,7 10 1 406797
7,9 56 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Gra o tron to obecnie jeden z najlepszych seriali, który niedługo doczeka się 7 sezonu. Tutaj możemy porozmawiać o...wszystkim związanym z tym serialem. Chętnie poczytam wasze spostrzeżenia i przewidywania dotyczące sezonów.

Rzecz jasna podczas 5 sezonu poziom serialu znacznie się zaniżył, jednakże 6 odrobinę podniósł się i wybronił. Jasne-to nie to samo co było, ale były sytuacje, podczas których dało się wyczuć ten dawny klimat (spalenie Septu, śmierć Hodora).

Ja przeżywam żałobę, gdyż zostałam bez moich ulubionych bohaterów. Margaery i Ramsay byli jednymi z najbarwniejszych żyjących postaci serialu, jednakże twórcy stwierdzili, iż lepiej zostawić nas Daenerys i Jonem.

A właśnie-co myślicie o spotkaniu dwóch najważniejszych postaci. Cieszycie się? Dla mnie jest to smutny znak, że serial się kończy, ale ciekawie będzie się ich razem oglądać. Mam tylko nadzieję, iż nie wyjdzie z tego tandetne love-story (choć nie byłam fanką Jona i dzikiej to nie wyobrażam sobie nowego króla z kimś innym).

ocenił(a) serial na 7
abcdefghijk_2

galeria zawierająca zdjęcia z planu - SPOILERY !
http://www.popsugar.com/entertainment/photo-gallery/42642856/image/42642859/Here -we-see-Alfie-Allen-Theon-Greyjoy-Pilou-Asb%C3%A6k-Euron

NightShield

Na zdjeciu 11 Jon kiepa pali a na 13 Misandei targa puszke piwa ciekawe dla kogo