Przez wielu długo oczekiwany temat w końcu jest. Głosujemy tu na najlepsze sprzątaczki w
Westeros .. Jaki to ma sens zapytacie??? No cóż taki sam jak prowadzenie ligi najlepszych
wojowników w książce fantasy, które nic nie wnosi do dyskusji i jest oparte głównie na
subiektywnych opiniach... Czyli żaden. UWAGA MOŻE ZAWIERAĆ SPOILERY
Zawodnicy:
1. Pani Genowefa z Bliźniaków (Broniąca tytułu)
2. Pani Ramona z Sunspear
3. Pani Krystyna z Winterfell
4. Pan Wojciech z Wysogrodu
5. Pani Jadzia z Castely Rock
6. Pan Marian z Dreadfort
Pierwsza kolejka :
Pani Genowefa - Pani Ramona 0:0
Pani Krystyna - Pan Wojciech 0:0
Pani Jadzia - Pan Marian 0:0
Pani Genowefa - Pani Ramona 0:1
Pani Krystyna - Pan Wojciech 0:1
Pani Jadzia - Pan Marian 0:1
Nie mogłem się powstrzymać.
podobno żaden własciciel samochodu jeszcze na niego nie narzekał a żony wręcz chwalą jego pracowitość
Nie mam zdania... z tego powodu punktów nie przyznam, ale temat mi się podoba :P
A niech mnie, dajmy się ponieść fantazji!
Pani Genowefa - Pani Ramona -1:1
Pani Krystyna - Pan Wojciech -1:1
Pani Jadzia - Pan Marian 1:-1
Proszę, BITWA ROZPOCZĘTA
Pani Genowefa - Pani Ramona -2:1
Pani Krystyna - Pan Wojciech -1:2
Pani Jadzia - Pan Marian 2:-1
Pani Jadzia z Castely Rock FTW!
Pani Genowefa - Pani Ramona -3:1
Pani Krystyna - Pan Wojciech -1:3
Pani Jadzia - Pan Marian 3:-1
Pani Genowefa - Pani Ramona -4:1
Pani Krystyna - Pan Wojciech -2:3
Pani Jadzia - Pan Marian - 4:1
Lepiej popatrz jaki e-dramat wydarzył się tutaj. ;p http://www.ogienilod.in-mist.net/viewtopic.php?t=3667&start=50 Podobno ktoś tworzył fake konta, żeby przegłosować resztę.
Pierwszy raz w to gram i nie znam zasad, więc mogę coś zrobić źle.
Pani Genowefa : Pani Ramona - 5:1
Pani Krystyna : Pan Wojciech - 3:3
Pani Jadzia : Pan Marian - 4:2
Do ilu gramy?
Nie wiem. :( Nie doczytałem w tych innych głupich tematach tak daleko ale chyba przez jeden dzień...albo jak mi się będzie chciało sprawdzić xD (nie liczyłem że ktoś w to zagra)
jakiś totalny chaos tutaj...
słabo posprzątane :D
gdzie założyciel jakże istotnego tematu? Dlaczego nie pilnuje poprawności głosowania?? :P
Po pierwszej kolejce tabela wygląda tak:
1. Pani Genowefa z Bliźniaków 3pkt 5:1
2 Pani Jadzia z Castely Rock 3pkt 4:2
3. Pani Krystyna z Winterfell 1pkt 3:3
Pan Wojciech z Wysogrodu 1pkt 3:3
4 Pan Marian z Dreadfort 0pkt 2:4
5. Pani Ramona z Sunspear 0pkt 1:5
Następna kolejka :
Pani G - Pan W
Pani R - Pan M
Pani J - Pani K
Spokojnie spokojnie .. Codzienna aktualizacja jest tutaj. Nikt przecież nie porzuci tak ważnego tematu xD
Nikt nie porzuci, nikt nie porzuci, a jednak...
a ja nie mogę spać spokojnie tylko czekam i czekam na następne głosowanie.
Jak nie wygra Pani Jadzia to więcej tego ustrojstwa nie oglądam xD
Spokojnie .. jesteśmy w trakcie podpisywania kontraktu z HBO i zakładami bukmacherskimi UNIBET..
Pani Jadzia ?? Zawsze miałem Cię bardziej za fana Pani Krystyny xD
1. Pani Genowefa z Bliźniaków (Broniąca tytułu) 2
2. Pani Ramona z Sunspear 1
3. Pani Krystyna z Winterfell 4
4. Pan Wojciech z Wysogrodu 5
5. Pani Jadzia z Castely Rock 6
6. Pan Marian z Dreadfort 7
7. Mama Czaczy (nie dość, że słabo sprząta i kradnie to jeszcze wyjada resztki z lodówki. A teraz zaczęła romansować z Panem Wojciechem z Wysogrodu i Marianem z Dreadfort) -30
Niestety muszę się z Tobą nie zgodzić. Akurat LWW wnosi wiele do dyskusji, na temat wojowników, zresztą zobacz ile ludzi tam głosuje i którym to nie przeszkadza. Nie jest to oparte na subiektywnych opiniach tylko na książce i serialu. Jeżeli chciałeś zwrócić nam uwagę to mogłeś zrobić to inaczej a nie w ten pseudo-smieszny sposób.
Bardzo dużo wnosi porównywanie nieistniejących wojowników którzy nigdy się nawet nie spotkali w książce i w większości przypadków nie spotkają ?? Oczywiście że oparte na subiektywnych opiniach ... jak wywnioskujesz z książki czy np. Oberyn pokonałby Roberta w swoich najlepszych czasach ??? A nawet gdybyś mógł to co by to dało ??
Nie staram się na siebie zwrócić uwagi, chociaż gdybym chciał to by mi się to udało. Temat miał pokazać głupotę i absurd tych innych tematów.. które tylko zaśmiecają to forum. :) Jeżeli temat Cię nie bawi to bardzo przykre (widocznie mamy inne poczucie humoru, w końcu każdy ma własne) .. mi napisanie tego poprawiło nastrój ;)
Bazując na twojej argumentacji chciałem zapytać co w ogóle do czegokolwiek wnosi tworzenie takich tematów? Albo po co dyskutujemy o nieistniejących bohaterach i ich nieistniejących przygodach w nieistniejącym świecie? Po co w ogóle ktokolwiek to ogląda/czyta, skoro oni przecież nie istnieją i nigdy się z nimi nie spotkamy?
Pomijając już nawet wartość merytoryczną twojego tematu, to można dojść do wniosku, że sam zaśmiecasz forum w dokładnie identyczny sposób.
A gdyby popatrzeć przez pryzmat dyskusji o wszystkim tym 'nieistniejącym', to całe forum jest dosłownie wysypiskiem śmieci. :)
Tworzenie takich tematów jak te nie wnosi zupełnie nic. Dokładnie to tym tematem chciałem pokazać. Czym innym jest "Liga najlepszych wojowników westeros", a czym innym dyskutowanie na temat książki, filmu.. Mylisz tu dwie zupełnie inne rzeczy xD.
Sam zaśmiecam forum??? No co Ty. Chcesz powiedzieć/napisać że próbując pokazać jak takie tematy zaśmiecają forum, tworząc właśnie taki temat stworzyłem śmiecia ??? "No sh*t Sherlock "
Idąc Twoją logiką w końcu można dojść do wniosku że w ogóle wszystko jest wysypiskiem śmieci. Nie ma co tak wszystkiego uogólniać.
W takim razie jakie tematy ty chciałbyś widzieć (na tym niemoderowanym forum w środku przerwy między sezonami)
Dołączam się do pytania. Btw. Twój temat (choć na swój sposób dowcipny), to jest dokładnie przykład zaśmiecania forum, dlatego min. mamy tu ponad 6 tys tematów z których 3/4 to obraza ludzi z poziomem inteligencji powyżej 90. Ale akurat tematy, które rzekomo wyśmiałeś nie zaliczają się do tej grupy. Udzielają się w nich głównie osoby zainteresowane i podejrzewam, że nie zaśmiecają innych wątków. Nie mam pojęcia, dlaczego czepiasz się czegoś, co bezpośrednio wiąże się z serialem/sagą, a nie faktycznych trolli dzięki, którym to forum jest gorsze niż prawdziwe wysypisko śmieci.
No cóż ..nie podoba mi się że na forum istnieje teraz 30 takich samych tematów. Mój temat jest takim samym przykładem zaśmiecania jak te inne "ligowe" tematy. Stworzyłem go żeby pokazać jak głupie i do niczego nie prowadzące są takie tematy. Nie rozumiem skąd ten problem do mojego tematu. Zanim wy zaczęliście pisać ludzie głosowali i było ok. xD
Yyy, chciałem zauważyć, że to nie jest moja logika. Kontynuowałem twój sposób rozumowania. I jak widać, sam uznałeś go za pozbawiony sensu...
A teraz na poważnie, skończmy tę głupią dyskusję i pozwólmy temu tematowi przejść do historii. :)
Mój ??? A kiedy ja coś takiego napisałem ?? Podjąłeś mój sposób rozumowania i go podkręciłeś. Dla mnie jest różnica między dyskusją o książce, a tworzeniem 30 lig wojowników westeros xD.
Temu i innym jego pokroju..jak najbardziej!!!
Aha. Fajnie. Teraz jest sezon ogórkowy, to jest niemoderowane forum i jeżeli Tobie nie podoba się ta zabawa to ok, możesz nie zwracać na nią uwagi. Ale wiesz walka w internecie to walka z wiatrakami. Zresztą przecież wcześniej, i do tej pory są na forum takie tematy jak Bitwa Postaci, Puchar Postaci, Federacja Wojowników Westeros. Przecież to czy się kogoś lubi czy nie zależy od subiektywnych opinii. A przecież oni nie istnieją 0.o
Tematy typu "Gdzie chciałbyś mieszkać w Westeros?" też są w sumie bez sensu i subiektywne, tych miejsc nie ma 0.o
W takim razie jakie tematy chciałbyś ty na tym forum?
niech sobie będą te puchary, quizy, federacje i inne takie, ale żeby były w jednym temacie, a nie 50!
Wchodzę na stronę gry o tron na filmwebie, a tam lista najpopularniejszych tematów, któa zawiera 5 niemalże identycznych i dotyczących jednej gry. Po co? nie da rady w jeden temat wszystko zmieścić? to jest zaśmiecanie forum
Po pierwsze to wy przyszliście na ten temat.. z komentarzami. Ja waszych tematów nie komentowałem. Zanim się nie pojawiliście ludzie normalnie głosowali i nic nikomu nie przeszkadzało. Gdzie chciałbyś mieszkać w westeros wnosi więcej na pewno niż jakaś tam liga wojowników moim zdaniem.
Wy sobie zakładacie swoje ligi.. to ja założyłem swoją. To wy jesteście osobami które się czepiają tak naprawdę.
No ale powiedzmy sobie szczerze, że nasz temat komuś się jednak podoba, czego dowodem jest przeszło 2 tysiące postów w ciągu miesiąca. Twój jest tylko głupim i zabawnym dla bardzo niewielu żartem.
Zabawa nam się trochę rozrosła, przyznaję. Sam byłem zwolennikiem tworzenia jedynie dwóch tematów i dwóch lig, ale niestety zostałem demokratycznie przegłosowany i doszła liga trzecia, a więc trzeci temat. Pod koniec miesiąca dodatkowo pojawiają się różne baraże i plebiscyty, ale do drugiego września przejdą one do historii i utoną w morzu innych trolli pokroju "GoT to gunwo, a ja jestem fajny", "Jak wyr*chałbyś Sansę", itd. :)
Docelowo i przez ogromną większość miesiąca mamy trzy tematy, a ich obecność u szczytu listy jest związana wyłącznie z zainteresowaniem, więc nie rozumiem waszego oburzenia, skoro tylu ludzi chętnie bierze w nich udział. :)
Aaa to wy tam jakieś stowarzyszenie macie xD. Ok wy sobie zakładajcie 40 tematów na temat ligi wojowników Westeros.. nie jestem tu nikim ważnym i wam tego nie zabronię.. Ale myślę że mam prawo wyrazić w taki sposób swoją irytację. (Nie komentuje waszych tematów bo nie chce wam "śmiecić" w postach .. tak jak osoby takie jak kiler_coś tam robią to tu).
Nie irytuje mnie tylko to że ktoś zakłada w kółko takie same tematy .. irytuje mnie też fakt że jest pełno osób to komentujących.
Nie ma 40 tematów, są 3 na miesiąc + plebiscyty i głosowania. Możesz próbować jako zadziałać, aby Filmweb zgodził się na więcej niż 1000 odpowiedzi, wtedy nie będziemy musieli tworzyć drugich części i wszystkim będzie lepiej. :)
Naprawdę doceniam to, że nie robisz nam bałaganu w temacie, ale tym razem stanę murem za Killerem. Chyba naprawdę nie uważasz żeby można było 'śmiecić' na śmietnisku takim, jak ten temat? Poza tym, wolałbyś, żeby to tym razem Killer założył temat krytykujący twój temat krytykujący LWW?
Jeśli irytuje cię to, że ludziom podoba się coś innego niż tobie, to najwyraźniej masz jakiś problem ze sobą i zupełnie nie widzę rozwiązania dla twojego problemu. Wybacz. :)
Mamy tak:
BARAŻ - o I i II LIGĘ WOJOWNIKÓW WESTEROS SIERPIEŃ`14 (SEZON 2)
II LIGA WOJOWNIKÓW WESTEROS - SIERPIEŃ 2014 część II
III LIGA WOJOWNIKÓW WESTEROS - SIERPIEŃ 2014
I LIGA WOJOWNIKÓW WESTEROS - SIERPIEŃ 2014 CZĘŚĆ II
POCZEKALNIA WOJOWNIKÓW WESTEROS (SIERPIEŃ`14)
II LIGA WOJOWNIKÓW WESTEROS - SIERPIEŃ 2014 (SEZON 2)
I LIGA WOJOWNIKÓW WESTEROS - SIERPIEŃ 2014 (SEZON 2)
Umiesz liczyć ??? Wszystkie posty zaczynają się tak samo xD
No to stań sobie za kilerem.. to znaczy że jesteś całkowitym ignorantem. Narzekasz na krytykę a popierasz kogoś kto krytykuje w dodatku w sposób obraźliwy.
No jesteśmy na forum na którym wyrażanie opinii o czymś to normalna sprawa, zarówno pozytywnych jak negatywnych. W zasadzie po to jest forum. Więc tutaj ja nie widzę żadnego problemu i nie mam czego "wybaczać". Zakładaj/ zakładajcie (nie wiem czy te inne konta są wszystkie twoje czy nie) sobie wasze śmieszne tematy i przestańcie się tłumaczyć bo wam to za bardzo nie wychodzi, a mnie za bardzo nie interesuje. xD