PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 409 tys. ocen
8,7 10 1 409049
7,9 69 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron
ocenił(a) serial na 8
Gyp

Krwawe Gody ;) Przez bite 5 minut darłam się "co to ma k**** być!!???" xP

ocenił(a) serial na 10
Gyp

Śmierć Jojena i te inne "drobne poprawki i zmiany w scenariuszu"

ocenił(a) serial na 8
theMedicalDoctor

Bardzo dobrze że go zabili, wkurzająca postać grana przez jeszcze bardziej wkurzającego aktora

ocenił(a) serial na 10
Gyp

Też za nim nie przepadałem, ale chodzi mi o to, że w książce pożył trochę dłużej.

ocenił(a) serial na 9
Gyp

Mimo wszystko śmierć Oberyna. Nawet nie to że zginął, bo to przewidywałem, ale sposób w jaki pożegnał się ze światem. Aż mi się w nocy to przyśniło.

ocenił(a) serial na 8
Gyp

Czerwone wesele zdecydowanie. Pod każdym względem dramaturgia tej sceny jest niesamowita. Od pewnego momentu mocno liczyłem, że Frey jednak wypuści Robba, no ale cóż... tak samo naiwnie liczyłem wcześniej, że ktoś przerwie egzekucję Neda ;)

Gyp

Jak Jasiek Drewniak Śnieg stanął na paleciaku w przedostatnim odcinku czwartej serii, proszę Szanownego Pana. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) serial na 10
Gyp

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaAAAAAAAAAAAAAAAA AAAaa

ocenił(a) serial na 9
Gyp

Krwawe Gody zdecydowanie. Nie przeczytałam jeszcze wtedy książek i byłam w dużym szoku.

ocenił(a) serial na 9
Gyp

Krwawe Gody, zabójstwo Tywina, przejęcie Nieskalanych przez Dany (nie tyle szokujące co epickie), śmierć Oberyna, szarża Stannisa na Dzikich (też epicka).

ocenił(a) serial na 8
killer83_2

Zabójstwo Tywina i szarża Stannisa takie szokujące imo nie były

ocenił(a) serial na 9
Gyp

W serialu nie, w książce śmierć Tywina to jedna z lepszych scen (cała sekwencja ucieczki Tyriona) a szarża Stannisa również w książce była tak zaskakująca, że chciało się wykrzykiwać na głos jego imię.

ocenił(a) serial na 8
killer83_2

Tywin Lannister jednak nie sra złotem

ocenił(a) serial na 10
killer83_2

Ooooo, Stannis! TAK! Tak! Stannis! Stannis! Stannis! TAK! Tak! Tak! TAAAAK!

Wyobraziłam to sobie i mam szczerą nadzieję, że byłeś wtedy sam w domu :p

ocenił(a) serial na 9
Colka

He, he, głodnemu chleb na myśli :-) Obyło się bez krzyków, nie chciałem mieć na karku policji i mandatu za zakłócanie ciszy nocnej.

killer83_2

Zgadzam się killer z Tobą. Ciekawi mnie tylko czy autor da radę z pisaniem powieści bo fabuła serialowa niebawem się skończy, w sumie to po najbliższej serii. A autor zapowiada wydanie kolejnego tomu na 2015 rok, a patrząc na jego "pośpiech" w wydawaniu kolejnych tomów to wątpię aby w 2016 roku scenarzyści mieli na czym budować kolejne fabuły serii.

ocenił(a) serial na 8
Gyp

Śmierć Pypa i Grenna :'( , Krwawe Gody, śmierć Jojena.

ocenił(a) serial na 9
Gyp

Były to momenty, których brak w książce, ponieważ nie mogłem ich przewidzieć i się na nie przygotować.
Śmierć Talisy, Pypa, Grenna, Reeda.
Gdybym jednak miał wybrać jeden, to dźganie w ciężarny brzuszek, przekroczyło granice dobrego smaku najbardziej.