PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 407883
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Czyli takie które są przedstawione lepiej w serialu niż w książce waszym zdaniem
ja dam kilka swoich przykładów
Bronn-świetny aktor,świetnie rozwinięta rola i żeby było go jak najwięcej bo jedna z lepszych postaci
Theon-nieznaczna różnica ale w serialu Theon jest postacia tragiczną a nie sprzedawczykiem

ocenił(a) serial na 8

Osha.

ocenił(a) serial na 9

Sansa. Na obecnym etapie postać serialowa znacznie szybciej kojarzy fakty niż książkowa. Pierwsza zyskała jakieś 40 do IQ, ta druga wciąż jest dość tępą dzidą;)

ocenił(a) serial na 9

Ramsay. Ten serialowy ma coś w sobie (może to creepy spojrzenie), a książkowy jest strasznie wkurzający i rozlazły.

ocenił(a) serial na 10
lammoth

Ramsay, chyba chodzi o aktora w książce on jest brzydki, za to w serialu no ... Myślę że w serialu ma jakąś psychikę, robi to pod wpływem jakiś impulsów za to w książce sama nie wiem dlaczego ale chyba chodzi o wygląd. Za dobrego aktora dali

ocenił(a) serial na 10
____98

xd jestem jak Ramsay? skąd jesteś złotko

lammoth

Ten serialowy jest bardziej śmieszny niż straszny, za to w książce to co mówi i robi innym ludziom jest naprawdę brr...

użytkownik usunięty
BOB_76

Serialowy to pocieszny bobbit

ocenił(a) serial na 9
BOB_76

Nie wiem, mnie książkowy tylko brzydzi, a w serialowego lubię. Ale to tylko moja subiektywna opinia. ;)

Tywin-jest znacznie więcej scen z jego udziałem i aktor też mi się podoba.
Robb-jak wyżej
Joeffrey-to samo
Tyrion-nie oszpecili go tak jak w książce
Ogar-też nie jest taki oszpecony