PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 407883
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Pytanie

ocenił(a) serial na 9

Dlaczego Tyrion zabił Sansę i skąd ona się wzieła w łóżku w tej komnacie. Przeciez ona jest u ciotki
z Peterem. Nie ogarniam.

No i szkoda że Briene zabił Bronna, lubiłem jego rozmowy z karłem.

ocenił(a) serial na 8
Cernussos

No, szkoda. :/

ocenił(a) serial na 8
Cernussos

Nie zabił Sansy, tylko Cersei....

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 10
KarmazynowyKokos

to nie była Cersei (ona ma blond włosy)
On zabił Missandei - tylko co ona tam robiła bez Daenerys?

ocenił(a) serial na 8
skolowany

W tym serialu jest tak dużo postaci, że nie umiem się połapać.

ocenił(a) serial na 10
KarmazynowyKokos

Oglądaj polskie seriale.

ocenił(a) serial na 8
myszszata

To był sarkazm. Ale kogo to obchodzi.

KarmazynowyKokos

Proszę się nie przepracowywać, Szanowna Pani myszszata to ateistka. Pozdrawiam serdecznie.

użytkownik usunięty
Cernussos

I szkoda mi Ogara.Może ten Qyburn się nim lepiej zajmie niż ten majster.
A tyle plot było że Bronn jedize do Dorn a tu górskie plemiona go załatwiły :(

ocenił(a) serial na 10
Cernussos

ja się cieszę, że Bran w końcu znalazł Aryę - tylko dlaczego nazwała się dzieckiem?
A mógłby mi ktoś powiedzieć co Stanis robił w Królewskiej Przystani na tym wychodku? Bo tego nie ogarnąłem...

skolowany

Bo to nie byla Aria. Aria plynie do Bravos czy gdzies tam?

skolowany

To niel Stanis tylko namiestnik ojciec Tyriona.

ocenił(a) serial na 10
Catkin90

Nowa w internetach?

ocenił(a) serial na 5
skolowany

Przecież Stanis to ojciec Joffa a matką jest Catelyn Stark, po jego śmierci został królem bo wiadomo że Tommen to bękart Neda Starka i nie ma praw do tronu

ocenił(a) serial na 8
Cernussos

Daenerys wtf, w jednej scenie w Meeren, w kolejnej całuje się z Jaime'm Lannisterem.

ocenił(a) serial na 9
RobertSolski

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

RobertSolski

Jamie calowal siostre Cersei...

ocenił(a) serial na 8
Catkin90

to Cersei ma siostrę?;p

Eglantine

Tak, Tyriona

ocenił(a) serial na 10
Wironin

Tyrion to jej ojciec
jej siostra to Lancel Lannister

ocenił(a) serial na 8
Cernussos

widzę, że macie wspólnego dealera xD

Cernussos

Wth? ;D Tyrion ani nie zabil Sansy ani Cersei ani Kalisi tylko SHAE prostytuke ktora z nim byla a potem przeciw niemu falszywie zeznawala :] A byla tam w lozku bo 'dawala' teraz namiestnikowi (czyli jego ojcu) ktorego Tyrion rowniez zabil, obok w wychodku.

ocenił(a) serial na 9
Catkin90

Nocoty... obejrzyj jeszcze raz ten odcinek, bo najwyraźniej wszystko ci się pokićkało :D

ocenił(a) serial na 8
Catkin90

Wtf... skąd ci się to wzięło lol. Shea już jest dawno jest na Murze.

ocenił(a) serial na 10
Catkin90

Wiesz co to żart?

Cernussos

TAK TRUDNO NAPISAĆ SŁOWO "SPOILER"?!

ocenił(a) serial na 8
martlaa

Spoilerem byłoby, jakby napisał że Davos zabił Stannisa i dołączył do Tyriona.

ocenił(a) serial na 10
Cernussos

Tyrion zabił Shae.

ocenił(a) serial na 6
Cernussos

I w ogóle co robił tam ten smok Dany, którego potem usidlił Podrick i poleciał w siną dal?! Już nie wspomnę o nieumarłym Nedzie Starku, który zgwałcił Jaime'a...

ocenił(a) serial na 8
Dassanar

To nie był Ned tylko Theon ...

zaja_c

Theon nie ma donga więc jak mógłby zgwałcić Jaime'a? Poza tym to nie był Jaime tylko Cersei.

ocenił(a) serial na 10
Wironin

Cersei jest z Danką w tej piramidzie
i to nie Theon nie ma dronga, tylko Fetor. Theon to skrót imienia od Tyrion, tak jak Ned jest skrótem od Eddard - jak wy oglądacie ten serial?

skolowany

Fetor nie ma ręki, a z Danką w piramidzie jest Hodor, który zostanie jej mężem. Danka urodzi mu półczłowieka półsmoka półhodora.

ocenił(a) serial na 8
Wironin

A Hodor nie zginął na krwawych godach ? Zabił go bodajże Stannis i powiedział Locke przesyła pozdrowienia.

ocenił(a) serial na 6
zaja_c

Nie, to był przecież Bran. Hodor zmarł w czasie porodu Tyriona.

ocenił(a) serial na 8
Dassanar

Czyli tak naprawdę to Góra nosi na plecach Ramsaya po tym jak wypadł z wieży, gdzie nakrył Neda ze Stara Nianią ?

ocenił(a) serial na 6
zaja_c

Żartujesz? Przecież Brana nosi Arya. Góra przecież ucieka razem z Petyrem, który ożenił się z Sandorem Cleganem, by potem podstępnie zrzucić go przez księżycowe drzwi, gdy zrobił się zbyt zazdrosny.

ocenił(a) serial na 8
Dassanar

Czytałeś inną książkę chyba. Petyra spalił ten smok Lato, kiedy próbował zabić Jona na jego ślubie z Oshą.

ocenił(a) serial na 6
zaja_c

Ale on go nie spalił, tylko ledwie odgryzł rękę i teraz ma metalową, więc nie jest już najlepszym szermierzem Westeros. A uratował go Robb Stark, ujarzmiwszy wcześniej smoka o imieniu Daenerys.

ocenił(a) serial na 10
Dassanar

on nie ma metalowej ręki, tylko metalową głowę - Khal Drogo wylał mu na głowę stopione złoto i teraz nazywa się Cersei

skolowany

Nie Khal Drogo, tylko Illyrio Mopatis. Przecież Drogo to ten grubasek na Murze co się opiekuje jajami.

ocenił(a) serial na 10
JoeCooper

ten grubas na górze to Gorąca Bułka, który odciął dronga Fetorowi - dlatego trafił do straży

ocenił(a) serial na 10
Cernussos

choć najbardziej się zdziwiłem, że pokazali kości Neda Starka. Myślałem, że skoro Martin go uśmiercił to już się nie pojawi. A tu znów zaskoczenie (kocham za to ten serial/ tę książkę) - pojawia się kościotrup Neda. Nie rozumiem tylko dlaczego walczył tak ze swoim synem Branem i jego towarzyszami. Może po śmierci wszystko się zmienia?

a co do odcinka 9 - dlaczego Gorąca Bułka zabił tę rudą cizię?

skolowany

Gorąca Bułka zabił ją przez przypadek siadając na niej.

ocenił(a) serial na 10
Wironin

wydawało mi się, że zabił ją mieczem z łuku, ale mogłem przegapić ten moment. Bardziej mnie interesuje dlaczego ją zabił? Dlatego, że nie przekazała ciastka w kształcie tego dużego psa?

skolowany

Zeby było jasne ta ruda cizia to ta blondynka o czarnych włosach?

ocenił(a) serial na 10
Wironin

dokładnie - to ta, co ją Szary Robak, który jest czarny podglądał.

ocenił(a) serial na 9
Cernussos

A najbardziej zastanawia mnie to dlaczego Joffrey pomógł uciec Tyrionowi, skoro to on go zabił wysyłając na niego ptaszki Varysa

damian_hempel

Joffrey zabił Tyriona?