PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 408174
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

http://www.desinerd.co.in/game-of-thrones-season-8-episode-5-leak-script/

Albo się ktoś bardzo napracował żeby wyglądało w miarę wiarygodnie, albo to prawdziwa fabuła. Wygląda na to że zakończenie historii może być podłożem do następnego serialu w świecie Westeros, tyle że 100 lub więcej lat po wydarzeniach z "Gry o tron".

ocenił(a) serial na 8
Cernussos

Mało prawdopodobne. Nie przeżyje tyle postaci, jak w tym przecieku.

ocenił(a) serial na 8
Cernussos

Oby nie, poza tym jeśli mówiąc o przyszłości Westeros masz a myśli Brana jako NK, to to jest jakiś total fake, Bran miałby tak szybko umrzeć i to przyczepiony do Czardrzewa, bez wyjaśnień jakiś większych. Nie podoba mi się w tych ostatnich sezonach, że będą pędzić jak głupie, pozbawione wszelkiej logiki. Ale moze to był warunek Martina, ze im zezwoli na 2 sezony bez fabuły książek, zeby on to potem w czterech (?) tomach (2 tytuły) na spokojnie wyjaśnić, opowiedzieć po kolei

ocenił(a) serial na 8
Cernussos

Ta jasne Daenerys zwisająca z muru, Bran dożywa do drugiego odcinka, Tyrion i Missandei XDDDDDD śmierdzi fejkiem na kilometr :P
odsyłam
https://www.reddit.com/r/freefolk/comments/6uke74/what_is_this_fookin_hysteria_a bout_the_season_8/?ref=search_posts
https://www.reddit.com/r/freefolk/comments/6ulsp8/simple_logic_tells_us_that_the _season_8_leaks_are/?ref=search_posts

PS to mówi sam autor tego "wycieku"
What we do not know is if these leaked scripts are true or not. They could be a collection of fan theories, or they could be the real thing. Take these with a shot of tequila and some salt.

ocenił(a) serial na 7
Cernussos

Już o tym pisałem, przeklejam wszystkie swoje posty:

"Za wcześnie niby wyciek wczesny a wszystko opisane dokładnie, aktorzy nawet jeszcze nie mają scenariuszy i informacji bo był wywiad o tym a Ci co go piszą by go nie podawali. Dobrze by było jakbyś dal jeszcze źródło. Dla mnie to napisane przez jakiegoś napalonego fana.

Pierwszy wyciek sezonu 7 nie był aż tak dokładny a pamiętam że były w nim dziury. Większość to głupoty dowody?

"Pierwsza scena będzie obejmować ścieżkę dźwiękową R. Djawadi," założę się że ścieżka dźwiękowa do sezonu 8 nie jest nawet napisana. Spodobał się finałowy odcinek 6 sezonu komuś i to zaadoptował do swojej wizji sezonu 8 bo czemu nie?

Fakt mogli tutaj trafić z niektórymi elementami ale zasadą "zgadnij co?" i na podstawie analizy poprzednich sezonów można znaleźć elementy które się powtarzają. np. ja zgaduję że Zginie Smok nocnego Króla tak ostatecznie i na pewno z tym trafiłem w 100%, dodatkowo zginie Cersei, znowu trafiłem i Euron - mogę zrobić lepszy wyciek ale bardziej ogólny :P
Dodam że piszesz:
"Większość spodziewa się śmierci Daenerys i Jona, a przynajmniej jednej postaci z ich dwojga."

I każdy się tego spodziewa, ale to ulubione postaci i twórców co widzimy do tej pory i widowni więc nie zdziwiłbym się jakby przeżyli do końca a zginął np. Tyrion albo Jamie bo Cersei zginie na 100%, Euron jest nową postacią na dodatek nieudaną więc też nie pociągnie długo. Przypominam też o często wspominanym zakończeniu GoTa w stylu Tolkiena. Czyli zniszczona północ w pył ale Happy End Jon+Danka na tronie? Choć nie pamiętam czy to było stwierdzenie że inspiracja z Tolkiena czy z Władcy pierścieni, bo jak to pierwsze to może być ciekawie.

Dużo się nie spodziewam bo finałowy sezon ba być napakowany akcją czyli dostaniemy wiele bitew + bohaterskich akcji. Jak nie będzie dużo ckliwych monologów, skrzypiec i scen w slow motion z smutną muzyką to będę zadowolony ;)"

"Dodatkowo dodam że bitwa z Czarnym Zamkiem i NK jest bez sensu bo logicznym byłoby przekroczenie muru w punkcie do którego NK ma najbliżej czyli wschodnia Strażnica. Wracanie się sporry kawał do Czarnego zamku żeby ubić kilka Wron jest głupie a NK idzie na południe chyba że ma jakiś inny cel :P"

"Teraz każdy głupi może gadać że ma wyciek z Hacku bo niedawno Hack był, dodam że HBO zapłaciło "okup" i nie udostępniono odcinak 06 i 07, ten wcześniejszy wyciekł bo w hiszpańskim HBO pracują idioci (albo podjarani po wycieku odcinka 4 liczbą wyświetleń twórcy zrobili to samo drugi raz w celu powtórzenia sukcesu :P) a finał nadal nie wyszedł na światło dzienne. Hakery nadal nic nie udostępniły."