PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 406 tys. ocen
8,7 10 1 406056
7,9 56 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Sansa Stark

użytkownik usunięty

Od pierwszego sezonu liczę, że ktoś ją w końcu zapierdoIi. Jak myślicie, są na to perspektywy w
piątym?

ocenił(a) serial na 10

Nie zginie. Zacznij liczyć na coś innego.

użytkownik usunięty
mareczekp2

Szkoda, bo to najbardziej ciulata postać serialiku.

ocenił(a) serial na 10

Serio? Jedyny inteligentny Stark jest ciulowaty?

użytkownik usunięty
Bronson__AK_47

Chyba jedyny żywy. Ogólnie ci starkowie działali mi na nerwy od początku, dobrze, że większość już kopnęła w kalendarz. Chociaż w sumie to tą namłodszą nawet lubię.

ocenił(a) serial na 9

Mi też Starkowie działają na nerwy i to bardzo, włącznie z najmłodszą fuksiarą, której wszystko uchodzi na sucho chociaż zachowuje się tępo i normalnie już dawno gryzłaby piach za ten niewyparzony jęzor^^.
Lubię z nich tylko Sansę właśnie, i znacznie bardziej tą serialową niż książkową, bo ta serialowa się robi naprawdę ogarnięta.

użytkownik usunięty
WhiteDemon

"...tępo i normalnie już dawno..."

Zaciekawiło mnie to "normalnie" w twoim poście. Problem z ludźmi nadużywającymi seriali jest taki, że po jakimś czasie za bardzo się identyfikują z prawami rządzącymi, w ich mniemaniu, danym uniwersum (oczywiście tak na prawdę jedynym prawem jest inwencja scenarzysty, a tutaj dodatkowo inwencja powieściopisarza) :) Normalnie, to żadnej Starkowej w ogóle by nie było, natomiast w serialu, no coż, uchodzi jej to jej uchodzi, ma szczęście, że okoliczności jej sprzyjają, i będzie je miała, do póki twórcy będą to uznawać za słuszne, lub przynajmniej opłacalne dla oglądalności :)

ocenił(a) serial na 9

Dlaczego? Przecież właśnie np. Sansa bardzo się pilnuje. Mówi i robi to czego dany ktoś od niej oczekuje. A Arya to każdego draba z ryjem, grożbami i machaniem Igłą przed nosem, nie wierzę że któryś w końcu "normalnie" by się nie wku*wił.

ocenił(a) serial na 9

Możesz sobie co najwyżej pomarzyć^^

użytkownik usunięty
WhiteDemon

Nie wiedziałem, że ta brzydula jest tu tak uwielbiana, bez urazy.

ocenił(a) serial na 9

jeśli ona dla Ciebie jest brzydulą to mało kobiet widziałeś, bez urazy.

użytkownik usunięty
WhiteDemon

Podejrzewam, że tyle samo, co przeciętny Europejczyk.

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

Jeżeli by tak zamknąć oczy to faktycznie, Sansa jest piękna

ocenił(a) serial na 9
KUNOvonLICHTENSTEIN

Wygląda na to że macie cholernie wysokie standardy.

ocenił(a) serial na 9

http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20140620212033/gameofthrones/images/7/79/Soph ie-Turner-sophie-turner-35061470-500-750.jpg

Nie wiem co chcecie od laski, jest urocza.

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

Ja tam się zgadzam. Zaraz po Margery i Missandei najładniejsza dziewczyna w obsadzie jak dla mnie :)

użytkownik usunięty
mareczekp2

Masz na myśli Margery "szczurza morda" Tyrell?

użytkownik usunięty

Szczerze mówiąc, nie rozumiem, dlaczego najważniejsze kobiece postacie serialu wybrali według takiego dziwnego klucza ;) Np. Lena Headey jest całkiem niezła, a gra taką francę, że szkoda gadać :) Chociaż w sumie... w sumie to lubię jej postać.

ocenił(a) serial na 10

Każdy lubi co innego. ja dla przykładu nie ogarniam zachwytu nad Daenerys, chociaż Emilia ma świetny uśmiech. każdy znajdzie jakąś dla siebie :P

użytkownik usunięty
mareczekp2

No właśnie, ta co Daenerys też jaj nie urywa, znacznie lepsza była ta jej służka, z któregoś z pierwszych sezonów, no i na przykład fajną babkę dali do roli tej od Oberyna Martella chociaż to była prawie, że statystka ;).

mareczekp2

Wątpię żeby zginęła. Jej postać dopiero się rozwija, więc raczej bym na to nie liczył. Osobiście to jedna z moich ulubionych postaci od samego początku. Co do wyglądu - wg mnie jest piękna :)

użytkownik usunięty
WhiteDemon

Aktorka mogła tu wyjść całkiem nieźle, ja piszę o postaci, połączenie jej wyglądu (przecież mogli ją ucharakteryzować inaczej) i cech charakteru czyni ją absolutnie nieatrakcyjną.

ocenił(a) serial na 9

Ale przecież nie będą charakteryzować Sansy na skończoną lafiryndę, jakąś bardzo wyzywającą ubraną...
Zastanawiam się czy mówisz o postaci książkowej czy serialowej, bo jeśli o serialowej to wiedz że książkowa jest 10 razy bardziej wyblakła jeśli chodzi o charakter.