Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 416 tys. ocen
8,7 10 1 415882
7,9 51 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Siema, nie pisałem se swojego tematu z opiniami bo mi sie nie chciało i był wgl natłok spamu i płaczu i bulu doopy więc teraz od razu do rzeczy:

(...)

-Wyprawa za mur, najpierw zdechły misiek atakuje potem ckliwe gadki o honorze typu
-"tfuj ojciec jest mojim bochatyrem, nie jestym godziyn nosić jego miecz weś go"
-"nope dżon, jesteś koks a miecz jest na +9 i kowal nie spalił, ja mam za niski lvl i debuff "friendzone", ni moge".
Tam czasem ogar coś z rudym lepszego gadali ale ogólnie to dialogi na poziomie tych niskobudżetowych amerykańskich filmów wojennych.
No i ten z Myr chleje jak potłuczony ale potem umiera i go palą. A wcześniej łapią trupa, zabijają innego ale trupy ich otaczajo. Wtedy ktoś krzyczy RUN GENDRY RUN!!!! i on biegnie z przykurvvieniem że w kilka sekund jest na murze. Chłopak ma parę:
-Biega szybciej niż Thrust SSC jeździ.
-Macha młotem że Thora by zawstydził.
-Wiosłuje.
-Zabija ludzi Lannisterów.
-Jest szczery!!!!!!11!
I na knoiec myślicie że ten kruk sam tak szybko doleciał o Danki? Nieeee to Gendry nim tak zayebał że ten osiągnął prędkość światła że jedno cięcie dalej był na miejscu.

(...)

Danka, ciekawe jak to wygladałoo, wiecie z tą białą zbroja XD
-"E karzył, lepiej bede na północy w czornym czy biołym wyglondała?!"
A potem na smoka i siuuuppp Pająk odpalił teleporta i ja wywaliło na murze XD
No i wbija na mape lvl 1 na smoku z wyebanom zborjom +90 do "speech" żeby się jęzor nie połamał jak będzie NK o zgjencie kolana prosiła wgl na lvl 90 i tak kosi a te nooby se patrzom jak sie gra xd

(...)

I ten tam NAJJJJJSMUTNIEJSZAAAAA scena ze wszystkich to śmierć smoka, a można tego było uniknąć XD Jak Danka gada do Dżóna:
-"Dżón na smoka bo mi ubiją tego zielonego XD lol potem cie podexpie"
To Dżón se dalej sieka trupy bo do lvl 68 tylko 3%.

(...)

Pojawia się Emo wujek Dżóna, ten się zabija (prawidłowo) i daje kunia Dżónowi a Dżón używa specjalnej umiejętności nordów czyli "50% resistance to frost" i mimo kąpieli w wodzie co miała - 200*C, mrozu - 60*C i braku czapki, cały w lodzie, wygłodzony, zmęczony Expieniem wraca na mur w OSTATNI CHWILI!
no i potem sobie płynie, chce zagadać do Danki, ona widzi że on ma stygmaty i tak sie boi go troche ale se pogadali i po tej jednej rozmowie on jom puknie w finale. Ale by była akcja jakby walną coś w stylu:

"Kiedyś ukleknąłbym przed tobą ale oberwałem strzałą w kolano”
XDDDDD (pzdrdlk)

(...)

A teraz omówię błędy z samego Trailera Gry O tron, sezonu 7 (to będzie ciężkiiiiii odcinek coś czuję)

https://www.youtube.com/watch?v=xAS_5pzKmDw XD

(...)

Spotykjo się z królową na arenie pewnie będzie PVP, oj bedzie fajny beczyk jon broń dwuręczna 80, danka ujeżdżanie lvl 90 + panowanie nad zwierzętami vs Cersei łotrzyk lvl 50 + jamie jednorącz (hehe) lvl 50 i Góra zombie dwurącz lvl 189.

No i ten Głupi tyrion który sam podpalił koło KP zielonymi płomieniami flotę Stannisa sam podpłyną swoją flotą i co? Nie przewiduje że jego siostra może to samo zrobić XD. No głupi jest XD

Pozatym Dżón cosik tam gada jak zawsze i sansa chodzi po balkonie w łinterfel XD Chyba ogrzewane jej wysiadło bo co innego skłoniłoby kogoś żeby na taką wypiz...dufę wyszedł XD

Dobra to tyle. Jo

ocenił(a) serial na 7
WTTW_FILM

'No i ten Głupi tyrion który sam podpalił koło KP zielonymi płomieniami flotę Stannisa sam podpłyną swoją flotą i co? Nie przewiduje że jego siostra może to samo zrobić XD. No głupi jest XD"

Może wie że jakby coś takiego zrobiła to wtedy Smoki by zrobiły z KL pobojowisko :)

ocenił(a) serial na 7
martin123154

Ale ma przecie kusze od krasnoludów z hobbita XD A może nawet kilka kusz, no nie gadajcie że oni jedną mieli, żadnych projektów itede i akurat smok ją rozdupcył.

ocenił(a) serial na 7
martin123154

Albo lepiej, ludzie z KP by w smoka gównem rzucali i by go zabili XD

użytkownik usunięty
WTTW_FILM

Tak, szczerze to nie wiem po co to czytam. Piszesz jakbyś jakiś szmat się nażarł albo dopiero co wyrwał się z podstawówki. Całe szczęście, że nie trafiłem na twój poprzedni temat, bo jakby był tam spam to ilość twoich odpowiedzi w takim stylu musiałaby już zabijać. Rozumiem, że to taki trolling ale według mnie tylko wychodzisz na błazna. Iksede.

ocenił(a) serial na 7

Kolejny, kolego naprawdę muszę każdego informować z osobna że styl użyty w owym tekście jest, hmmm...? Celowy!
Oczywiście dyskusję staram się prowadzić w stylu normalnym, jak masz coś do napisania o serialu to zapraszam. Czętnię podyskutuje :)

(Pewnie odmówi bo jestem błaznem) :(

ocenił(a) serial na 10
WTTW_FILM

"XD lol potem cie podexpie"

To nie jest styl, lecz bełkot.

ocenił(a) serial na 7
WielkiBlekit

To nie jest bełkot :*

ocenił(a) serial na 9
WTTW_FILM

Masz więcej takich profesjonalnych recenzji odnośnie innych odcinków? Parę razy parsknąłem śmiechem.

ocenił(a) serial na 7
Anthrax91

Szczerze, dodałem z S07E01 i poszło z odcinka drugiego i trzeciego i czwartego pisałem ale filmweb nie dodał - 5 sobie darowałem (szukałem w postach i nie było). za to pisałem takie coś cały sezon 6 i zawsze się dodawało, teraz znalazłem sposób, piszę kopiuję, odświeżam i wklejam, dopiero dodaję :P Finał będzie na pewno.

WTTW_FILM

Czy ta arena to spalony sept ? Bo na takową lokację mi wygląda. Anyway, bardzo . . . bardzo dziwne miejsce na spotkanie.

ocenił(a) serial na 7
Madoxy17

Hmm, możliwe że to spalony sept ale tak by się zestarzał? Chyba że zielone płomienie rozpierdoIu robią taką robotę to ok.

użytkownik usunięty
Madoxy17

Ta arena to ruiny Dragonpit, miejsce ,w którym Targaryenowie trzymali swoje smoki.

WTTW_FILM

"Tam czasem ogar coś z rudym lepszego gadali ale ogólnie to dialogi na poziomie tych niskobudżetowych amerykańskich filmów wojennych."
Tu akurat się nie zgodzę. To tzw koszarowe teksty, paplane aby zabić nudę, strach, ale tez by budować swoją pozycję w grupie. To nie jest wydumane, faceci się tak zachowują.
A co do komentowanego powyżej "Twojego stylu", to przyłączam się bo trudno zrozumieć, a wymyślanie jak przekręcić każdy wyraz pewnie też wymaga czasu.

ocenił(a) serial na 7
bazant57

Hmm, nie wymaga czasu spokojnie jakby to było czasochłonne to bym nie siedział i tego nie pisał bo mam wiele ciekawszych rzeczy do robienia niż pisanie pseudo recenzji z sarkastycznym tonem, z ortografią problemów nie mam żadnych wiec celowe zrobienie błędu to nie problem. Dodawanie skrótów, nawiązań i innych pierdół też nie. Szczerze nawet nie zastanawiam się specjalnie co piszę i cieszę się że twierdzicie iż:
"trudno zrozumieć"
"To nie jest styl, lecz bełkot"
bo to był mój zamysł i cel - widzę że się udało.

WTTW_FILM

No to gratuluję.

ocenił(a) serial na 7
bazant57

#JEST!