PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476848}

Gra o tron

Game of Thrones
2011 - 2019
8,7 408 tys. ocen
8,7 10 1 407777
7,9 63 krytyków
Gra o tron
powrót do forum serialu Gra o tron

Przeczytałem książki George'a R.R. Martina zanim powstał serial. Obejrzałem & się nie zawiodłem. Wciągnęło mnie na długie wieczory zapewniając nie raz uśmiech, nie raz szok oraz różne emocje. Myślę, że trudno serialom będzie dorównać albo nawet go przebić. Wiedźmin dla Netflix-a to przy tym kiepski żart.

ocenił(a) serial na 8
DanteDillinger

Przeczytałeś książki i ci się podobało?? ja miałem odwrotnie ,serial i potem książki i zachwyt nimi .Coż przynajmniej Wiedźmin może się skończyć w satysfakcjonujący sposób ;D

ocenił(a) serial na 10
Danio31b

Książki mi się podobały aczkolwiek pomiędzy każdym tomem robiłem sobie przerwę miesięczną bo trudniej się czytało niż jakiekolwiek książki tego samego gatunku. Może ale nie musi. Fajnie by było gdyby w końcu coś tak polskiego trafiło do większej ilości osób a przy tym zostało na prawdę zrobione porządnie.

ocenił(a) serial na 8
DanteDillinger

Ja nawet dłuzej niz miesiąc :) Ogolnie to najpierw przeczytałem kolejno wszystkie rozdzialy Daenerys, zeby poczuc roznice z serialem a potem zabrałem sie za resztę

ocenił(a) serial na 10
Danio31b

To & tak nieźle. Pewnie rzadko, który widz Gry o tron czytał książki oraz sięgnie po nie już po obejrzeniu.

ocenił(a) serial na 8
DanteDillinger

Wydaje mi się jednak ze sporo osób czytało albo czeka z przeczytaniem aż wyjdą wichry

ocenił(a) serial na 10
Danio31b

Możliwe.